Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

rkni u drugi sud na clukac, blukac i ulje jednu konzervu sardine, prethodno izgnjecene. dunstaj dok ne dobije smradne miomirise, pa onda dodaj paradiznikov sos u to. pola kasicice ljute aleve, kapar, iseckane zelene i crne masline. na kraju skuvaj pene ili fusile, sjedini i obzderi se

Posted

Da li to može sa tunom u rajčici ili onom saftu, mene sardine posle progone čitav dan.

Posted (edited)

Auf. Hvala.Da ne ispadnem bezobrazan. Stvarno hvala, ali riba a-a.

Edited by wall
Posted
Da li to može sa tunom u rajčici ili onom saftu, mene sardine posle progone čitav dan.
moze i tuna, samo je dosta bezukusnija, tj ne daje mu taj prelepi riblji smrad
Auf. Hvala.Da ne ispadnem bezobrazan. Stvarno hvala, ali riba a-a.
onda lepo mleveno meso, sitno seckanu slaninu, da dobije boju, ubacis i sitno seckanu sargarepu, pa sve u paradjz pa da se krcka
Posted
onda lepo mleveno meso, sitno seckanu slaninu, da dobije boju, ubacis i sitno seckanu sargarepu, pa sve u paradjz pa da se krcka
E to je već nešto. Prvo propržim meso i slan? Ovako će da se skuva...?
Posted

prvo proprži meso i slaninu+ ja bih bez šargarepeno ovde je jaka struja gulaša i inih mesnih lepota sa šargarepama, pa prikloni se kojoj hoćeš ekipici

Posted (edited)

na ulje na kom si dinstao cluk ubacis slaninu i mleveno, posolis pobiberis, ubacis i sargarepicu. kad dobije boju ubacis i blukac. mesas malo, da ne zagori bluk i onda dodaj paradajz sos. krckaj ga dok ne bude zadovoljavajuce teksture (ne previse tecan), a da ubijes kiselost sosa ubaci max. pola kockice crne cokolade ili malo zutog secera. ljutu alevu po ukusueh, da - ako ubacujes garepicu, ne treba ti secer/cokolada najverovatnije

Edited by assück
Posted
prvo proprži meso i slaninu+ ja bih bez šargarepeno ovde je jaka struja gulaša i inih mesnih lepota sa šargarepama, pa prikloni se kojoj hoćeš ekipici
Već jesam. No čongarep. :D
Posted

suni punu supenu kašiku ajvara u paradajz sos

Posted

napravila mućku od tamarija, tahinija i mulja (1:2:3 cca )od relativno prosečnog obroka baziranog na kuvanom mesu iz supe, pravi deliciju

Posted

Nisam nešto postigao. :(Krelac, sledeći put prvo pitam pa onda "kuvam".

Posted
Nisam nešto postigao. :(Krelac, sledeći put prvo pitam pa onda "kuvam".
šta se desilo?kakav si to paradajz sos koristio? ja rknem pelat iz konzerve i dodam kašiku paradajz pirea pride...
Posted
suni punu supenu kašiku ajvara u paradajz sos
:s_w:
Posted
šta se desilo?kakav si to paradajz sos koristio? ja rknem pelat iz konzerve i dodam kašiku paradajz pirea pride...
Ma ja one u tetrapaku. Tomatelo, Tomatilo...Nisam nista zeznuo samo nije bilo neke razlike.Znam, to je zato sto sam dostigao maximum. -_-
Posted

ja naseckao onu mediteranska mesavina salatu, pobiberio, iseckao belo meso ostalo od pileta juce, rkno tartar sossabiva salata