February 23, 201312 yr ja sam kačio da sam jeo, nisam ja pravio, pravio moj drugokolenski paša slovak
February 24, 201312 yr Ajde neki savet za ovoČurka naravno...ide u relnu recimoqSend from WC šolja by BVK
February 24, 201312 yr ja ćuru, rknem nekoliko ure u marinadu (ulje, sol, papar, beli luk, šta god...), pa isto ko sa pilećim krilcima: nabrašnim. tiganj, pa kad zarumene, rerna.
March 3, 201312 yr Da li je odavde ili su razni Đejmiji imali...ali, recept za pileće ćevape, ide nešto tipa meso sa batka i karabatka i slanina 1 na 1, i još nešto i to bi trebalo da funkcioniše. Danas kasapin rekao da to ne mere tako, a ja opet mislim da sam negde video.
March 4, 201312 yr EDIT:pronašaohttp://mamajacooks.blogspot.com/2009/08/pile.htmlSastojci:750 g mlevenog pilećeg mesa250 g slanine1 jajepola vezice peršina2 čena belog lukasouljePostupak:1. Piletinu i slaninu samleti u seckalici ili multipraktiku. Dodati jaje, peršun i sitno iseckan beli luk, posoliti po ukusu.2. Namašćenim rukama vaditi po lopticu mase i razvaljati je medju dlanovima. Formirane ćevape ostaviti u frižideru par sati pre pe pečenja. Peći na grill tiganju, električnom ili pravom grillu. Poslužiti sa rustičnim krompirima.
March 4, 201312 yr eto vidis..naravno da moze,sto ne bi moglo..ja sam pravila i pilece pljeskavice i pileci meatloaf..sve bre moze,kasapin ti je konzerva
March 7, 201312 yr Eeee... Stavio onaj paradajz sos da se krčka, prvo malo propržio bluk pa onda sos...Posle mu stavim origano, bosiljak i sl... Može mu se nešto još uraditi pa da bude ono... Bolji.