November 20, 201212 yr samelješ beli luk, crni luk, kisele krastavčice i droždinu. ja pola kile droždine jedno 4 čena bluka i srednja glavica cluka i recimo 5 krastavčića
November 21, 201212 yr samelješ beli luk, crni luk, kisele krastavčice i droždinu. ja pola kile droždine jedno 4 čena bluka i srednja glavica cluka i recimo 5 krastavčićaMože i da se doda jedno tvrdo kuvano jaje, svakako ne kvari ukus :)
November 21, 201212 yr samelješ beli luk, crni luk, kisele krastavčice i droždinu. ja pola kile droždine jedno 4 čena bluka i srednja glavica cluka i recimo 5 krastavčićagde sameljem? u blenderu,mašini za meso?i šta,zaboga da radim sa pola kile paštete?misim koliko to dugo može da stoji?a ja ću svakako smanjiti meru Edited November 21, 201212 yr by ivy
November 21, 201212 yr smanji proporcionalno naravno. U masini sa najmanjom sajbnomПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
November 21, 201212 yr jab dodo i neku slanu srdelicu i zelenog bibera :droool:edip: verujem da nije problem i da se zamrzne Edited November 21, 201212 yr by aram
November 21, 201212 yr verujem da nije ni problem da se pojede po kileja, kad keva napravi pastetu od dzige, to satrem u par satimmmmmmmmmm, pasteta od dzige Edited November 21, 201212 yr by assück
November 21, 201212 yr verujem da nije ni problem da se pojede po kileja, kad keva napravi pastetu od dzige, to satrem u par satimmmmmmmmmm, pasteta od dzige što sam bio napravio domaću paštetu za prošlu novu godinu, usro sam se koliko je bila dobra...
November 21, 201212 yr a nemam pojma ni koliko je krupna/sitna ta droždina što imam samo me nervira i zauzima šerpu,moram je se rešitihvala svima na savetima...javim kad budem pravila..
November 30, 201212 yr nemam nista da dodam na ovo:http://www.alvasari.rs/recepti.phprecepti sa jela i sosove sa tahinomsve je autenticno palestinsko/sirijsko.i odlicna je tahina od ovih, u njenom kvalitetu je izmedju ostalog tajna humusa i tahina sosa iz tel aviv hummus housea. realno nema vise potrebe da cimamo prijatelje koji se vracaju iz izraela, sirije, libana da nam donose nablusku tahinu, vlasik ove firme je upravo odatle. nablus je grad u kome se sprema najbolja tahina na svetu.
November 30, 201212 yr Ništa, aj da se ne kurčim onda privremeno sa domaćim, valjda ga nađem sutra u Idei.
November 30, 201212 yr rekose mi da je ovaj u veru sto se prodaje kao vero brand njihova pod imenom alvasani ima u bio spajzu