Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted (edited)

za Banatskog, imaš kompletan asortiman Vozara u novom merkatoru

Edited by renne
Posted (edited)

bio, video, pazario.thnx :)iako, nije to ko na pijaci, al štaš

Edited by banatjanin
Posted

šta bi bila ultimativna marinada za krmenadle a šta za piletinu? sve ide na roštilj.fala

Posted

ja piletinu uvek u smesu ulja, malo crnog luka, paradajz sosa-kečapa, tucane ljute paprike, soli i biberaZa svinju senf, ulje, beli luk gnječen, aleva parika, peršunov list, drobljena slačica, so, biber

Posted (edited)

meni za svinju - ulje, vuster sos, crveno vinsko sirce, smedji secer, senf, biber, bluk i malo ljute aleve.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

a je li neko probao da začini meso, zalije otopljenom mašću (domaća ubija) i ostavi da odstoji, pa na roštilj...nezaboravan miris i ukus

Posted

Evo džejmi proliver radi slow cooking plećku na 24kitchen Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Posted

Nisam dovoljno dobro isprao ribanac, te mi musaka ispala preslanaimal leka apoteka?

Posted
Nisam dovoljno dobro isprao ribanac, te mi musaka ispala preslanaimal leka apoteka?
Krompir u tečnim jelima izvlači so e sad u tvom slučaju jbga .Šta će ti ribanac u musaki ?Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Posted (edited)

nikad probao, posto su mi jela uglavnom neslana, ali znam za foru sa jabukom. iseci na kriske i uguraj na nekoliko mesta, trebalo bi da izvuce so za desetak minuta kuvanja.mos' je posle bacit', al' ja ne bi :P@frenkpa pravio covek musaku od ribanca, dobra je to musaka. ima i posna, sa gomilom sargarepe i pirinca umesto mesa.

Edited by aram
Posted

Dobio recept od kolezinicekao, musaka sa ribancem umesto krompira..nista, razblaživaću pavlakom ili jogurtom tokom hasamožda i ne bude baš toliko bljak

Posted
@frenkpa pravio covek musaku od ribanca, dobra je to musaka. ima i posna, sa gomilom sargarepe i pirinca umesto mesa.
Ne priznajem to...Kao ni Kosovo....
Posted
:lolol: probaj prvo, pa onda ne priznaj. i probaj musaku od pasulja, ta mi je jedno vreme bila favorit.
Posted (edited)

...dabl

Edited by aram
Posted

ju ja sam prvo pola života mislila da je musaka od karfiola pa tek kasnije u životu saznala da postoji i od krompira