Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted (edited)
e da, imam tonu divljih jabuka, šta da radim sa njima?sok? džem?
Vodnjikahttp://www.coolinari...ecept/vodnjika/Treba i ostalog divljeg voća i bobica (kleka obavezna), a ostalo šta ti je dostupno pored jabuka. Edited by halloween
Posted

odlično izgleda, baš bih mogao da probam

Posted

@kud u maglustavljao gazza 1 mamojebni recept za neko meso peceno u rerni sa smokvama, potrazi.

Posted

Dobio ovo ali ne znam šta bi sa svim ovim biljkama.ima neko ideju? cPPeE.jpeg Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Posted (edited)
e da, imam tonu divljih jabuka, šta da radim sa njima?sok? džem?
aj' prodaj meni neko kilo :Dja već godinama pokušavam da nađem divlje jabuke i ne uspevam.odvoji 10-ak kila od te tone i napravi pravo sirće. ništa bolje i zdravije od toga.@frank, ovo je verovatno sa ovog sajma što je u toku ???ako je stvarno organsko, napravi šta god, samo nemoj da ti propadne. Edited by duda
Posted
@frank, ovo je verovatno sa ovog sajma što je u toku ???ako je stvarno organsko, napravi šta god, samo nemoj da ti propadne.
Nije sa sajma bili nešto po obrenovcu pa nas ispratili da ne idemo praznih ruku.:rolleyes: otprilike buni me taj "šajot" krastavac :wacko: .Ali malo sto sam guglao biće sa mesom i kao da su sve to tikvice.Jedino ne znam šta da radim sa onom crvenom tikvom , da li da izvadim "meso" i napravim neku gustu supu/čorbu ...Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Posted

jab napravio ovo:K%C3%BCrbis_fertig.jpgmeso od tikve i krompir na kockice prokuvas i napravis pire od njega. praznu tikvu napunis vrganjima ili nekim slicnim pecurkama, sa malo cluka, bluka, persuna i slaga za kuvanje. peces to oko 45 minuta na 180°C, onda preko sunes onaj pire (u pire umesaj bibera i muskatnog oraha) i vrnes u rernu jos 10-15 minuta, da samo malo potamni odozgo.

Posted

Uuuu tako nesto mi je trebalo!!!!Cu probam....

Posted

divlje jabuke sam u sokovniku ispasirao, sok je jak ali u odnosu 50/50 sa vodom i kašičicom meda odličan.a džibru sam ukuvao sa šećerom i vodom i dobio fenomenalan pekmez! :0.6:

Posted

Bilo vec svaka cast za majstora!

Posted

Franče,ako ih nisi pojo do sada, one male tikvice sa vrha korpe nemoj termički da obrađuješ. samo narendaj na taaaanke listiće, sa sve korom. so + limiu sok i hcmulj eili, još bolje, dobro hladno ceđeno suncokretovo ulje.od kad gravitiram Beogradu, plačem za Limanskom pijacom i tezgom Vozara

Posted

Pa čekaj more, imaš sve proizvode Vozar i Univerexportu

Posted

eoh, stvarno?pa to je vest i po!moram da pronjuškam, da vidim čega ima

Posted

Stvarno, stvarno. Pa ipak je to vojvođanska firma :)