September 27, 201212 yr e da, imam tonu divljih jabuka, šta da radim sa njima?sok? džem?Vodnjikahttp://www.coolinari...ecept/vodnjika/Treba i ostalog divljeg voća i bobica (kleka obavezna), a ostalo šta ti je dostupno pored jabuka. Edited September 27, 201212 yr by halloween
September 27, 201212 yr @kud u maglustavljao gazza 1 mamojebni recept za neko meso peceno u rerni sa smokvama, potrazi.
September 27, 201212 yr Dobio ovo ali ne znam šta bi sa svim ovim biljkama.ima neko ideju? Послато са U8815 користећи Тапаток 2
September 28, 201212 yr e da, imam tonu divljih jabuka, šta da radim sa njima?sok? džem?aj' prodaj meni neko kilo :Dja već godinama pokušavam da nađem divlje jabuke i ne uspevam.odvoji 10-ak kila od te tone i napravi pravo sirće. ništa bolje i zdravije od toga.@frank, ovo je verovatno sa ovog sajma što je u toku ???ako je stvarno organsko, napravi šta god, samo nemoj da ti propadne. Edited September 28, 201212 yr by duda
September 28, 201212 yr @frank, ovo je verovatno sa ovog sajma što je u toku ???ako je stvarno organsko, napravi šta god, samo nemoj da ti propadne.Nije sa sajma bili nešto po obrenovcu pa nas ispratili da ne idemo praznih ruku. otprilike buni me taj "šajot" krastavac .Ali malo sto sam guglao biće sa mesom i kao da su sve to tikvice.Jedino ne znam šta da radim sa onom crvenom tikvom , da li da izvadim "meso" i napravim neku gustu supu/čorbu ...Послато са U8815 користећи Тапаток 2
September 28, 201212 yr jab napravio ovo:meso od tikve i krompir na kockice prokuvas i napravis pire od njega. praznu tikvu napunis vrganjima ili nekim slicnim pecurkama, sa malo cluka, bluka, persuna i slaga za kuvanje. peces to oko 45 minuta na 180°C, onda preko sunes onaj pire (u pire umesaj bibera i muskatnog oraha) i vrnes u rernu jos 10-15 minuta, da samo malo potamni odozgo.
September 29, 201212 yr divlje jabuke sam u sokovniku ispasirao, sok je jak ali u odnosu 50/50 sa vodom i kašičicom meda odličan.a džibru sam ukuvao sa šećerom i vodom i dobio fenomenalan pekmez! :0.6:
September 30, 201212 yr meni ovo odvratno, verujem da cete uzivati :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=nRxC7ZxKYk0
October 1, 201212 yr Franče,ako ih nisi pojo do sada, one male tikvice sa vrha korpe nemoj termički da obrađuješ. samo narendaj na taaaanke listiće, sa sve korom. so + limiu sok i hcmulj eili, još bolje, dobro hladno ceđeno suncokretovo ulje.od kad gravitiram Beogradu, plačem za Limanskom pijacom i tezgom Vozara