Jump to content

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

o jebo te, htedoh da napisem manje poznat, zanimljiv...zivota mi. odoh edit..

• Replies 7.4k
  • Views 716.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

:cry:

mais noooo!!

pa to je 1 idilia, neprilichna. nachi i da se pobodu viljushkama, s vremena na vreme ^_^

ako nisam previše napadan i samozaljubljen, khm..jel mogu i ja da im se prišljamčim, makar o vinu da seruckam? a? a? :whistle:

Ja bi volo da kao Silent Bob sedim sa strane, ćutim, mljackam i klimam glavom...

naravno, banacanine!! jao sto bi bilo dobro!

ja neću da učestvujem, niko me se i ovako nije setio

naš kako rene dragi, dok dete samo ne zaplače, majka ga u ruke ne uzima :fantom:

ovako.gazza i vasa da kuvaju glavno jelo, banacanin da se brine o vinu i dezertu. renne special guest star sa ekspertizom u tradicionalnoj kuhinji, sa posebnim osvrtom na bosansku cuisine, koja zasluzuje bolju promociju.ajd, ljubi vas majka, nema vise.

e jbg...

ovako.gazza i vasa da kuvaju glavno jelo, banacanin da se brine o vinu i dezertu. renne special guest star sa ekspertizom u tradicionalnoj kuhinji, sa posebnim osvrtom na bosansku cuisine, koja zasluzuje bolju promociju.ajd, ljubi vas majka, nema vise.
ima, a da rezira boris malagurski

ja sam se davno prijavio da degustiram i konzumiram, nije ovo prvi put da o ovome pricamo :D

opet ta muska hegemonija. isto se desi svaki put kad profesija postane popularna/profitabilna. eh.

e jes' vala.a mi što kuvamo 7 dana u nedelji, gde smo mi :cry: