Jump to content

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

pa da, samo teško naći dobru...bar meni, pardon

• Replies 7.4k
  • Views 716.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

pa da, samo teško naći dobru...bar meni, pardon
PIK Vrbovec, ima u Rodiću/Merkatoru

Edited by Arbeitmann

hvala, to mi i nekako istorijski poznato...

bas volim mortadelu s maslinama

ih, svez beli hlebac, thomy majoneza i mortadela (kada nema ko ko parizera) :piggy:

Edited by assück

@gazza HA-HA!

ih, svez beli hlebac, thomy majoneza i mortadela (kada nema ko ko parizera) :piggy:
to...

Dajte jebeni hint da mi se špagete ne slepe nakon kuvanja... <_<Lepo se držim napisanog 7 minuta u ključaloj vodi. Dodam malo soli(?).

mulje?

Isto i sa i bez... Možda malo stavim.

Dajte jebeni hint da mi se špagete ne slepe nakon kuvanja... <_<Lepo se držim napisanog 7 minuta u ključaloj vodi. Dodam malo soli(?).
kupi dobre spagete.ulje ni slucajno, ulepice ti spagete.so pre kljucanja vode. kad ubacics spagete u pun lonac kljucale vode, promesaj, promesaj jos koji put dok ne prodje 7 minuta, procedi. to bi bila sva mudrost.

Edited by darling

ali, istina je da se italijanske ne lepe, samo tačno po uputstvu...

Uzimam Barillu... Te bi trebalo da valjaju. Jednom uzeo neke domaće, imale neki čudan miris i više nikada...Biće da sam zeznuo stvar s uljem. Ili što sam so ubacivao kasnije...Sad znam kako. Hvala!

Dodas kasiku hcmulja cim ocedis spagete. Sva ostala ulja ce ulepiti spagete, fakat. Hcmulje je magicno.I da, uvek se kuva u slanoj vodi. Nasao sam jednom neki tekst u kome kaze da voda za kuvanje treba da ima ukus morske vode. To, naravno, podrazumeva i prilagodjavanje sosa, da bude mnogo manje slan nego kada se spagete kuvaju bez soli ili sa malo soli.

Edited by Marko M. Dabovic

Može hc maslinovo...?