Jump to content

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

napravi markizu sa filom bez jaja...e do ( )

• Replies 7.4k
  • Views 716.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

stavi na leba neku tanku cokoladu, pa malo zatopi u mikrotalasnoj.nesto vako 220px-Eszet-Schnitte.png

jednim udarcem dve muhe, pravis tortu i ucis spanski.

Vi ste najobičniji zajebanti... Samo čekate da čo'ek pokaže neku slabost i... Idem da vidim šta ima po frižiderima maloprodajnih objekata.

kupi za svaki slucaj one polugotove tortille i linoladuako ne nadjes nista, mozes da pravis socko palacinke

garant ce da se vrati s pivom.

želim :cry:naučila sam da je mantequilla maslac :sleep:

a jako mudo za nešto brzinsko...ozbiljno, uzmi piškote, napravi "oklop", brčkaj tovar crne čokolade u mleku i margarinu, proceni gustinu na osećaj, frkni odozgo šlag i mrvice, i etoda, piškote ukvasi u mleku sa kakaom

Kupio&Pojeo dve jaffe.Mudro sam predvideo da ce mi se posle jesti nesto slano pa uzeo i kikiriki i semenke.

jos da si kupio mortadelu i parizer, eventualno tirolsku (alpsku)

Kupio&Pojeo dve jaffe.Mudro sam predvideo da ce mi se posle jesti nesto slano pa uzeo i kikiriki i semenke.
bas si nasao da trazis recept kad sam resio da kombinujem pivo, jogurt, burek, i cevape zajendo.ps. amelija mi je svedok da ne lazem.
jos da si kupio mortadelu i parizer, eventualno tirolsku (alpsku)
Šta sad smeta mortadeli? :dry:Ne sme čovek da proviri na ovu temu ako ne zna da spremi kelerabu na 7 načina.Ua bre Kuvarski Masoni...

meni mortadela bila zakon u vreme mog sfrj života...

Meni je dobra mortadela zakon u svakom zivotu.