Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

napravi markizu sa filom bez jaja...e do ( )

Posted

stavi na leba neku tanku cokoladu, pa malo zatopi u mikrotalasnoj.nesto vako 220px-Eszet-Schnitte.png

Posted

jednim udarcem dve muhe, pravis tortu i ucis spanski.

Posted

Vi ste najobičniji zajebanti... Samo čekate da čo'ek pokaže neku slabost i... Idem da vidim šta ima po frižiderima maloprodajnih objekata.

Posted

kupi za svaki slucaj one polugotove tortille i linoladuako ne nadjes nista, mozes da pravis socko palacinke

Posted
želim :cry:naučila sam da je mantequilla maslac :sleep:
Posted

a jako mudo za nešto brzinsko...ozbiljno, uzmi piškote, napravi "oklop", brčkaj tovar crne čokolade u mleku i margarinu, proceni gustinu na osećaj, frkni odozgo šlag i mrvice, i etoda, piškote ukvasi u mleku sa kakaom

Posted

Kupio&Pojeo dve jaffe.Mudro sam predvideo da ce mi se posle jesti nesto slano pa uzeo i kikiriki i semenke.

Posted

jos da si kupio mortadelu i parizer, eventualno tirolsku (alpsku)

Posted
Kupio&Pojeo dve jaffe.Mudro sam predvideo da ce mi se posle jesti nesto slano pa uzeo i kikiriki i semenke.
bas si nasao da trazis recept kad sam resio da kombinujem pivo, jogurt, burek, i cevape zajendo.ps. amelija mi je svedok da ne lazem.
Posted
jos da si kupio mortadelu i parizer, eventualno tirolsku (alpsku)
Šta sad smeta mortadeli? :dry:Ne sme čovek da proviri na ovu temu ako ne zna da spremi kelerabu na 7 načina.Ua bre Kuvarski Masoni...
Posted

meni mortadela bila zakon u vreme mog sfrj života...

Posted

Meni je dobra mortadela zakon u svakom zivotu.