August 24, 201212 yr http://www.youtube.com/watch?v=jrp0sJmzWAwE to uništi me totalno... Mogao si bar nakucati titl.
August 24, 201212 yr Vi ste najobičniji zajebanti... Samo čekate da čo'ek pokaže neku slabost i... Idem da vidim šta ima po frižiderima maloprodajnih objekata.
August 24, 201212 yr kupi za svaki slucaj one polugotove tortille i linoladuako ne nadjes nista, mozes da pravis socko palacinke
August 24, 201212 yr a jako mudo za nešto brzinsko...ozbiljno, uzmi piškote, napravi "oklop", brčkaj tovar crne čokolade u mleku i margarinu, proceni gustinu na osećaj, frkni odozgo šlag i mrvice, i etoda, piškote ukvasi u mleku sa kakaom
August 24, 201212 yr Kupio&Pojeo dve jaffe.Mudro sam predvideo da ce mi se posle jesti nesto slano pa uzeo i kikiriki i semenke.
August 25, 201212 yr Kupio&Pojeo dve jaffe.Mudro sam predvideo da ce mi se posle jesti nesto slano pa uzeo i kikiriki i semenke.bas si nasao da trazis recept kad sam resio da kombinujem pivo, jogurt, burek, i cevape zajendo.ps. amelija mi je svedok da ne lazem.
August 25, 201212 yr jos da si kupio mortadelu i parizer, eventualno tirolsku (alpsku)Šta sad smeta mortadeli? :dry:Ne sme čovek da proviri na ovu temu ako ne zna da spremi kelerabu na 7 načina.Ua bre Kuvarski Masoni...