assück Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 stroopwafel je najbolja i najjebenija stvar u istoriji.i second that
Zverilla Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 deluje kao neki hipsteraj. oću i ja!ti ih jedi s paradajzom kad odes u grcku :Pu cemu je fora sa ovim, sto se svi tako beskonacno odusevljavaju
Аврам Гојић Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 u cemu je fora sa ovim, sto se svi tako beskonacno odusevljavaju sta, ti si neki poseban covek? strupvafl kida, jebote
ivy Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 u cemu je fora sa ovim, sto se svi tako beskonacno odusevljavaju +1ja samo htela da probam da napravim 1 obični beldžn vafel a oni svi u patnju za ovim nekim nedostižnim <_<
halloween Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 (edited) Ima stroupvafl u DM-u kod Kalenića, na sniženju 145 dinara. Šalim se Edited August 4, 2011 by halloween
Zverilla Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 (edited) sta, ti si neki poseban covek? strupvafl kida, jebotema nisam ga probao, ali me zanima sta to moze da ucini jedan vafl toliko fantasticnim. ipak je to samo flour, butter, brown sugar, yeast, milk, and eggs + karamel. Edited August 5, 2011 by Zverilla
assück Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ha, ha, samo.+ bilijunda je probo znao bimoram napraviti Templ Strupvafla
yolo Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 moja pokojna baba olga je pravila oblande (nemoj da je neko napisao oblatne, ima da stiskam riport ko daba:)) sa filom od karamele uz dodatak cimta koje su bile takav mamojeb da mi je stroepvafl samo bledi podsetnik na to remek delo sumadijske kuzine.
gospa buba Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 (edited) + bilijunda je probo znao bimoram napraviti Templ Strupvaflanapravi topik, za pochetak, poshto nam se ovako vampiri svako malo ^_^@ gazza. a sto ne sme da se kaze rech na 'o'? jel ne smem da kazem ni kako ih moja baba menja po padezima? Edited August 7, 2011 by thermal bug
Isis Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 moja pokojna baba olga je pravila oblande (nemoj da je neko napisao oblatne, ima da stiskam riport ko daba:)) sa filom od karamele uz dodatak cimta koje su bile takav mamojeb da mi je stroepvafl samo bledi podsetnik na to remek delo sumadijske kuzine.pa to su stare prave originalne oblande. meni one 100x bolje od bilo kojih novokomponovanih varijanti.
mammy two shoes Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 i ja te jedine priznajem. moja baba ih je zvala pišinger.litar mleka se dugo kuva sa šećerom dok ne uvri do pola i postane braon. u to se doda četvrt kile putera i pola kile mlevenih oraha, namažu oblande, poklope nekim plehom, odozgo poređaju enciklopedije, a sutra udari čokoladna glazura.
Zverilla Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 i ja te jedine priznajem. moja baba ih je zvala pišinger.litar mleka se dugo kuva sa šećerom dok ne uvri do pola i postane braon. u to se doda četvrt kile putera i pola kile mlevenih oraha, namažu oblande, poklope nekim plehom, odozgo poređaju enciklopedije, a sutra udari čokoladna glazura.ja vise volim elementarnu varijantu: samo mleko i secersad mi se to jede a ne znam da ih napravim :( :( :( :(
renne Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 pa to su stare prave originalne oblande. meni one 100x bolje od bilo kojih novokomponovanih varijanti.definitivno, ja samo takve i pravim
Recommended Posts