gospa buba Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 aram ne živi u srbijama :)rene, jedesh li ti shtogod ovih dana? ^_^
renne Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 skoro ništa, nit mi se sprema, nit mogu, nit imam apetita.kad zalečim rane ću jesti.jebo jelo kad ne mogu ni nož da koristim :(
gospa buba Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 pa dobro, kakvo je to pitanje ?¿pa kako kakvo, shteta je da se taj iznenadni resurs za gladovanje bacha uludo! <_<
yolo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 sta pametno raditi sa ovim "patason" tikvicama koje su se pojavile po pijacama (stidljivo, doduse):
gospa buba Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 sta pametno raditi sa ovim "patason" tikvicama koje su se pojavile po pijacama (stidljivo, doduse):...pa valjda prepoloviti kao svemirski brod, preko stomaka (da ne kazem upravno na osu c ), pa unutra neshto sa pirinchem. i shargarepama. i u rernu. ne vidim sta bi moglo drugo
mammy two shoes Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 (edited) oribati. ne ljuštiti.iseći na kocke. u šerpu staviti 2-3 mm vode i seckane tikvice. poklopiti i staviti ringlu na najjače. kad počne da vri smanjiti vatru. kad su mekane otklopiti da ispari voda. rknuti odozgo dve kašike mladog kajmaka ili milerama, posuti mirođijom ili peršunom.može i mulje, drobljena crvena ljuta paprika, bluk seckani, a biber u svakom slučaju.edit editovog editalimunov skok, balsamiko, bosiljakpržena slaninica Edited June 27, 2011 by mammy two shoes
gospa buba Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ne to je jasno, ali je u tom sluchaju oblik nevazan. ja sam mislila da iskoristimo nekak konfiguraciju :unsure:mislim, kad je vec vrhovni inzenjer zamislio tako ^_^
Recommended Posts