May 18, 201113 yr Meso svinjsko, but ili kare, ja više volim but propržiš na ulju sa obe strane.Ivadiš meso, pa u to ulje baciš luk, izdinstaš, onda gruneš pariku i paradajz, pa vratiš meso.Ostalo je klasika, so, biber, pa dinstaš dok svinja ne omekša.Možeš na kraju dodati jaje ako voliš, i narovno ljutiš po ukusu.
May 18, 201113 yr bolja varijanta je da meso bude sa roštilja, najbolje ražnjići, a da paprike budu pečene. ja u iseckan luk umešam kašičicu soli, dobro to utrljam i pustim da odstoji.
May 18, 201113 yr fala momci. jedna rakijica za snagu, pa da prionemIdi bre sad meni podje voda na usta....
May 18, 201113 yr Zavrsno dinstanje obavljam u belom vinu....Nasuo pola sake sudzuk tucane ljute paprike, gi ga gu style.
May 18, 201113 yr gospodo, muckalica je uspela. zahvaljujem se na mudrim savetima i analizama. nedostatak samokontrole u sipanju paprike sada ce dovesti do toga da moram da sabijem flasu sardonea. dinstanje belim vinom daje jako lep ukus muckalici, a umesto pravog paradajza koristio sam onaj obicni koncentrat iz tegle koji se pokazao fantasticno.neuobicajen izbor mesa koji ja volim: file, koji sam blago izlupao pre secenja i dobrog przenja na ulju.
May 21, 201113 yr Da li misle na poparen pa oljušten badem seckan na listiće ili baš na list badema? Ovo drugo, sto posto, ali ipak... Hm.Ovo prvo, sto posto.Edit: doneo iz Hr par kantica slanih srdela i inćuna, & par litara fenomenalnog mulja,danima se rasturam od kombinacije ova dva... Edited May 21, 201113 yr by historian