Čutura Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 jel traje tako kratko ko sto pise u komentarima?
Musky Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 (edited) keva za ovaj winter Vs spring period... Edited February 16, 2019 by Musky
vindabona Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 20 hours ago, Čutura said: jel traje tako kratko ko sto pise u komentarima? Više ne mogu ni da ocenim pošto flitam ko manijak već dva dana . Definitivno je eau, nije koncentrat parfema koji te prati danima, ali čini mi se da je sasvim pristojne postojanosti. Naročito kad ga ne "progrize" mraz tj. kad se nosi na nekoj prolećnoj temperaturi.
vindabona Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 23 hours ago, Katikon said: Ajao sad to moram da probam. Obozavateljka Hermesa, narocito Nila Totalna!
vindabona Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 On 16.2.2019. at 20:52, morgana said: takodje. ako je hermesolik, jedva cekam da ga omirisem. Ne se zaletjete, ja volim i kiselo-buđave poput Eau de Lancome, Eau de Rochas (i muški i ženski), i tako te neke note. Ovaj mi prosto "ubo žicu" u trenutku, mojne bude posle... al nas z...ala .
nezvanova Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 ne bih da ti stajem na muku, ali kod nas u liliju taj parfem na snizenju, 50 ml je 2000 din. ako ga nema u beogradu, javljaj pa da saljem postexpresom na sajtu ne pise da tog tvog ljubimca ima, ali kako rekoh, kod nas u zrenjaninskom liliju, ima i ''crnog'' tj bois de vetiver
vindabona Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 6 hours ago, nezvanova said: ne bih da ti stajem na muku, ali kod nas u liliju taj parfem na snizenju, 50 ml je 2000 din. ako ga nema u beogradu, javljaj pa da saljem postexpresom na sajtu ne pise da tog tvog ljubimca ima, ali kako rekoh, kod nas u zrenjaninskom liliju, ima i ''crnog'' tj bois de vetiver Muka je staaata "na", gotovo sad , al nea veze, onaj preskupi pazar je ionako bio pmsom izazvan neizdrživi nagon tj. napadaj, ne žalim paaara, važno da je nagonu bolje :D. E, a hvala svakako, ja ću se setiti ako nečeg nema ođe da proverim da li ima u okolini ;).
halloween Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Fleur de Murier, Karl Lagerfeld, odvratno, odvratno. Miriše na vlažne maramice za bebe... koje me ne asociraju na bebe, već na miris bolničkih soba u kojima se nepokretni bolesnici održavaju higijenu uz pomoć tih maramica.
halloween Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 L' Amour Lalique, divan, hladi, pravi letnji. O- bo-ža-vam Lalique. Drugi, gotovo starinski, nije hladan ali opet može za leto- Le Bain Joop.
nezvanova Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 mirisem kao milion dolara.... prelep, spricnula ga samo, na zalost, drugaricin je (mozete mi ga slobodno kupiti za rodjos, necu se ljutiti )
roksi Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 ^vrlo fin! nedavno zavrsila 'tester' - mirise na sunce. a ja se troumim izmedju ovih: jesu luksuz ali svaki spric ovih parfema transportuje. <3
roksi Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 btw najseksiji miris vestacke proizvodnje na kojeg sam do sada naisla je chanel n.18 (les exclusifs) edt - ne proizvodi se vise, na zalost. omFg. ja to ne umem ni da opisem recima. koji je vas? (btw, uopste nisam inace chanel osoba:)) - nikada nista ne bih kupila od njih sem tog parfema i maskare)
roksi Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 6 minutes ago, Host said: Meni najbolje stoji chanel petica foliras, nema sanse. to je parfem za dame u 'najboljim godinama' a opste je poznato da si premlad za tu kategoriju Quote Ne prskam mnogo te parfeme, al uvek zavrsim sa nekim od svezijih chanela. Allure sport od novijih, ranije egoiste platinum (taj je i nazvan po meni). <3
Katikon Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 (edited) Taj Maison Margiela je super, ja sam se mislila izmedju par njih i uzela ovaj i potrosila pre par godina A od tijeh Chanelova volim i posedujem Les Beiges Edited August 31, 2019 by Katikon
nezvanova Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 (edited) ja od sanelovih iskljucivo chance tendre. svi ostali me naprave na tetku, babu etc... od jakih samo narcisovi, jer imaju notu modernog i ovovremenog, koja meni stoji kada nije previse avangardno ili iscaseno. jer ja sam tip klasicne zene, pa me klasicni prave na bankarke i sl... a opet, nisam dovoljno iscasena da nosim jako drugacije parfeme i odecu.ja sam od onih koja se svidja malim bebama i njihovim dedama, podjednako. sta cu, takvo je kako je! Edited August 31, 2019 by nezvanova
Recommended Posts