Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted (edited)

E, i ja naručila preko ovog sajta kao vindabona i ordi. Stigao mi Love za manje od dva dana, božanstven ko i kad sam ga pomirisala u parfimeriji! A skoro više od 30% jeftiniji!

edit: Hvala vindaboni i ordiju na preporuci!

Edited by sailorman
Posted

pih, nema abercrombie & fitch

Posted

ti si dečko gej...

šta ćeš na ovom kokoške-topiku?

(ja sam tu samo da prozivam)

Posted

Sad vidim da sam napisala 'skoro više od 30%' :lolol: To je zato što sam prvo htela 'skoro upola'.

@kudumaglu: Nikad nisam imala poverenja u parfeme brendova čiju odeću mogu da priuštim.

Posted

ti si dečko gej...

šta ćeš na ovom kokoške-topiku?

(ja sam tu samo da prozivam)

hteo sam i da otvorim topik muška kozmetika, al mi bilo too much

:blush:

@sejlorka

poverenje hmm. il se sviđa ili ne sviđa. ovaj izuva.

Posted (edited)

ovo mi je najbolji muski parfem koji sam omirisala u posljednje vrijeme. jos par iz iste kolekcije su lijepi.

Bulgari-Aqua-Marine.jpg

zenski bulgary aqua mi nisu toliko interesantni, imaju neku notu koju tesko podnosim

Edited by morgana
Posted

a meni stari dobri azzaro al u crnoj kutiji najjak od tih za muškinje

• 2 weeks later...
Posted

E, i ja naručila preko ovog sajta kao vindabona i ordi. Stigao mi Love za manje od dva dana, božanstven ko i kad sam ga pomirisala u parfimeriji! A skoro više od 30% jeftiniji!

edit: Hvala vindaboni i ordiju na preporuci!

Eeeee bas mi je milo da ste zadovoljne. Ja sam prilicno paranoicna u pogledu originalnosti/kvaliteta i ispravnosti parfema i slicne hemije i kozmetike, ali ovi me nikad nisu zeznuli do sad, zato mogu tako opusteno i da preporucim. Za licnu upotrebu uglavnom uzimam testere jer me bole briga da l' su ga umotali u novinu ili u celofan, jaci je koncentrat a cena im je jos ohooodlicnija :). 

p.s. duboko sam nesrecna sto se ovaj izgleda vise ne proizvodi, niiiigde ga nema vec godinama, a bio mi je bas bas mio i drag za prolecno-letnje dane :(. Pih!

Posted

@halloween: fino zvuči, mada pačuli zna da bude baš težak.. no ako kažeš da nije, ok :)

Posted

Imam oba ^^

Sad hoću da kupim Endless Euphoria, najnovija iz te E serije CK.