sailorman Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 (edited) E, i ja naručila preko ovog sajta kao vindabona i ordi. Stigao mi Love za manje od dva dana, božanstven ko i kad sam ga pomirisala u parfimeriji! A skoro više od 30% jeftiniji! edit: Hvala vindaboni i ordiju na preporuci! Edited September 6, 2014 by sailorman
boshoku Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 ti si dečko gej... šta ćeš na ovom kokoške-topiku? (ja sam tu samo da prozivam)
sailorman Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Sad vidim da sam napisala 'skoro više od 30%' To je zato što sam prvo htela 'skoro upola'. @kudumaglu: Nikad nisam imala poverenja u parfeme brendova čiju odeću mogu da priuštim.
kud u maglu Simoviću Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 ti si dečko gej... šta ćeš na ovom kokoške-topiku? (ja sam tu samo da prozivam) hteo sam i da otvorim topik muška kozmetika, al mi bilo too much @sejlorka poverenje hmm. il se sviđa ili ne sviđa. ovaj izuva.
morgana Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) ovo mi je najbolji muski parfem koji sam omirisala u posljednje vrijeme. jos par iz iste kolekcije su lijepi. zenski bulgary aqua mi nisu toliko interesantni, imaju neku notu koju tesko podnosim Edited September 7, 2014 by morgana
ordi Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 a meni stari dobri azzaro al u crnoj kutiji najjak od tih za muškinje
vindabona Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 E, i ja naručila preko ovog sajta kao vindabona i ordi. Stigao mi Love za manje od dva dana, božanstven ko i kad sam ga pomirisala u parfimeriji! A skoro više od 30% jeftiniji! edit: Hvala vindaboni i ordiju na preporuci! Eeeee bas mi je milo da ste zadovoljne. Ja sam prilicno paranoicna u pogledu originalnosti/kvaliteta i ispravnosti parfema i slicne hemije i kozmetike, ali ovi me nikad nisu zeznuli do sad, zato mogu tako opusteno i da preporucim. Za licnu upotrebu uglavnom uzimam testere jer me bole briga da l' su ga umotali u novinu ili u celofan, jaci je koncentrat a cena im je jos ohooodlicnija :). p.s. duboko sam nesrecna sto se ovaj izgleda vise ne proizvodi, niiiigde ga nema vec godinama, a bio mi je bas bas mio i drag za prolecno-letnje dane :(. Pih!
halloween Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 http://www.jasmin.rs/linija.asp?id=9086&lin=VERSACE%20POUR%20FEMME%20OUD%20ORIENTAL Stavili su tester na najvišu policu, ali sam ga lagano dohvatila- čim vidim oud hitro ga isprobam. Tek sad čitam o njemu, vidim da ima i pačuli. Orijentalni, snažan, ali nije agresivan. Probala oko 19h, sad osećam samo tragove. p.s.vidite cenu.
fluffy Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 @halloween: fino zvuči, mada pačuli zna da bude baš težak.. no ako kažeš da nije, ok :)
Valk Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Imam oba ^^ Sad hoću da kupim Endless Euphoria, najnovija iz te E serije CK.
Recommended Posts