Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

Eto vidis :) Sto ljudi, sto cudi ...

Posted
sailorman, on 28 Aug 2014 - 14:41, said:

Nego, gde vi (ne persiram ti ordi nego pitam i ostale) inače kupujete parfeme? Ja u Sephori, i sve mi se nešto čini da sam parfeme od 50ml plaćala oko 60-70 EUR nikad više. Je l moguće da su ove Jasmin parfimerije skuplje?? Sklonili su mi Sephoru iz Knez Mihajlove, gde da nađem drugu??

sad se presabiram, ispada da sam sve sto imam pokupila po djuti fri sopovima. nije da je planski, nego nekako mi (u nedostatku bolje reci) logicno da kad god se nadjem na aerodromu uzmem parfem (ali stalno vrtim dva ista).

sefore imas samo po ovim velikim nbg soping molovima, a jasmin ni ja ne volim. ne znam... malo je, skuceno je, guzva je, prodavacice mi uvek disu za vrat (ne bas kao u liliju ali osecam se kao pod prismotrom).

za narucivanje preko neta mozes da vidis feelunique sajt, ja narucivala nesto preko njih (doduse ne parfeme + pre vise od godinu dana), ali nisu naplacivali postarinu i 'oce provremeno da ulete sa nekim popustima i tako to. znam da od tih kozmetickih imas jos i lookfantastic i strawberrynet (sa njima nemam iskustva, ali isto valjda ne naplacuju postarinu). sad razmisljam, trebalo bi da i asos drzi kozmetiku, samo ne znam da l imaju i mirise...

Posted (edited)

Meni je isto Chloe Love jesenji pa možda i zimski, zato je sad došao na red. Roses je prolećno-letnji :) U Loveu ima previše puderastih nota da bi bio svež.

Hvala ti Patty, proučiću sad malo te sajtove.

Edited by sailorman
Posted

ma da,mani domace sajtove sto se parfema tice..jako nepouzdano..

Posted

ja sam od ovih narucivala sto puta do sad i nikad nisam imala niti jednu primedbu. topla preporuka.

Posted (edited)

ma da,mani domace sajtove sto se parfema tice..jako nepouzdano..

ovi me još uvek drže na čekanju

nek se tornjaju, ima probam ovo što vindabona preporučuje pa nek ide život

Edited by ordi
Posted (edited)

Ja sam pokusala da prodam parfem preko nekog od tih sajtova ali mrka kapa. Ako znate nekog ko bi kupio ovaj Kenzo, javite.

Inace sam do sad uzimala samo na aerodromima, kao i taj gore. Pazarila sam sebi jedan a onda za drugi dobila dosta dobar popust. Po parfimerijama u gradovima su ti isti bili dosta skuplji, i vise nego za 50% cene. Obrnut je slucaj sa cokoladama ;D

Edited by I*m with the pilots
Posted

probala danas ovaj u radnji. kilo karanfilica, najstarinskije na planeti :wub:

nd.236.jpg

Posted

ja sam od ovih narucivala sto puta do sad i nikad nisam imala niti jednu primedbu. topla preporuka.

isporučen danas L'eau par Kenzo na na na na

brzi su, alal im ćufta. falac vindabonče :thumbsup:

Posted

Ja uzela l'Eau d'Issey za 40 evra neku summer verziju 100 ml. Presrećna.

Posted

javnem kad njušnem

na poslu pa ih usmerih na majkinu adresu

Posted

Super! Pogledaj obavezno i da li je pakovanje svugde čitavo, da li ima onaj celofan, ako imaš sa čim da uoprediš pogledaj da li je isti font itakoto. Thanks!