Mp40 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Impuls bre i nek se tera, sta koji kurac! Kad skupi svih dvanes, nek okaci iznad kreveta na policu pa nek momci dodju na rodjendan da joj donesu srce na kom pise Volim te ovoliko!Sali se malo cika Empe... Ja ti lepo predlazem a ove samo hoce sa ispadnu poznavaokinje i razumeokinje u parfeme.
Valk Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 mnogo se ti junačiš za nekog ko se parfimiše isključivo po free shopovima šali se malo teta Valk...
*edited by mod Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Nanjusih ovaj parfem koji se (kako su mi rekli) prodaje u nekoj fensi radnji u Zmaja od Nocaja Mislim da skoro nisam naleteo na bolji muski parfem ali mi je entuzijazam naglo splasnuo kada sam cuo da se prodaje po popularnoj ceni od 11.000din za 30ml :(
Valk Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 (edited) To je sigurno Metropoliten. Tamo imaju da se kupe oni famozni parfemi sa mirisom sperme, pljuvačke, groblja..Ludilo. ovo ti je verovatno parfemsko ulje, to je koncentrat pa je zato mala bočica ali ima mnogo jači lasting power od parfemske vode. Edited January 5, 2012 by Valkyrie
*edited by mod Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ovaj mirise na neku kombinaciju koze, drveta i sex. Npr kao kada bi otvorio neku staru shkrinju sa koznom postavom i unutra nasao kolekciju sexy igracaka.Verovatno je to ulje jer je miris izdrzao dva zadimljena prostora puna ljudi i dva tusiranaj a jos uvek se oseca.
Valk Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 da, zato ti i kažem da je cena takva. taj bi ti trajao duže nego neka toaletna voda od 100ml.evo, dobar si u nagađanju sastojaka :)Duro
Mp40 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 mnogo se ti junačiš za nekog ko se parfimiše isključivo po free shopovima šali se malo teta Valk...naprskam sve i ukradem testere.A ovaj sto oce da mirise na jebanje po gujscama u krematorijumu gde babe od preko devedezgodina spaljivase... ccc!Parfem Buck's Toy Chest.
sailorman Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Parfem Buck's Toy Chest.Aj dizajniraj bocicu. Priti pliz.Inace, ja ne razumem da neko zeli da mirise na tjelesne izlucevine. Razumem drvo, zacine, londonsku kisu i tako to, ali taj parfem sto mirise na seks podrazumeva miris telesnih tecnosti, zar ne?
Valk Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 (edited) nisu to ti, Leno, ovi su Etat libre de orange(ali nazivi.. hotelska kurva itd)edit No 35link: ludaci Edited January 5, 2012 by Valkyrie
dunja Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Tamjan i zvaka!ovo sam oduvek cekala, napokon parfem koji ce mi omoguciti da u potpunosti izrazim svoju personu!
Mp40 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 imal urin starije osteoporoticne narkolepticarke sa donjom notom bezolovnog od devedespet oktana?Ako nemaju tu, zadovoljio bih se i Jutarnjim zadahom zarobljenog domobrana polivenog farbom na bazi olova i izvredjanog na verskoj osnovi...
*edited by mod Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 (edited) Aj dizajniraj bocicu. Priti pliz.Inace, ja ne razumem da neko zeli da mirise na tjelesne izlucevine. Razumem drvo, zacine, londonsku kisu i tako to, ali taj parfem sto mirise na seks podrazumeva miris telesnih tecnosti, zar ne?Pogresno se izrazih. Duro ne mirise ni na kakve telesne izlucevine ali (bar mene) asocira na isti samo tako. Ko ne veruje neka svrati do radnje pa nek proveri. Licno se ne lozim na parfeme niti sam poznavlac ali me je ovaj bas oduvao. Edited January 5, 2012 by pavllle
Recommended Posts