Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted
ysl_jazz_live_men__69611_zoom.jpgmator al dobar, volim sveze citrusne note
Posted

Zašto je na bočici ovog tvog parfema stakleni spermatozoid?

Posted

bubo, ovaj dole je meni najblazi parfem koji sam imala i toplo ga preporucujem :)spd_20101115180500_b.jpg

Posted
Zašto je na bočici ovog tvog parfema stakleni spermatozoid?
to je pankerski parfem, zato.
Posted (edited)
deco, koji zenski parfem za mlado cheljade, u srednjim tinejdzerskim godinama. ne preko 4k dindzi, dakako, poshto imam i jedan drushtveni issue vezan za tu priliku, da ne bude skandal skup, ili da se, josh gore, to primeti... neki srednji put mi treba, al da je bash lep.
Za siparice je ovo mamaChanel-Mademoiselle.jpgAli rekla bih da je skuplji od 4k RSD.Second best:burberry_thebeat.jpgNisam sigurna, ali mislim da bi trebao da se uklopi u cenovni limit.Inace, batali plave, zelene i ljubicaste zenske parfeme. Oni uglavnom mirisu na osvezivace prostorija. Drzi se roze. Ovom prilikom pozdravljam korisnika Mau Dau.edit: Onaj Empeov parfem mogu da zamislim samo na nekome ko nosi svilene kosulje, mokasine od zmijske koze i tanak kais na pantalonama. Edited by sailorman
Posted
to je pankerski parfem, zato.
Eau de Anarchie
Posted

madmoazel koko (koji mi je 1 od favorita) je za siparice samo u odnosu na ostale sanel parfemeklinki bih uzela ovaj sto dunja predlaze. a mozda jos prije d&g light blue.

Posted
madmoazel koko (koji mi je 1 od favorita) je za siparice samo u odnosu na ostale sanel parfeme
Word, chanel jednostavno nije za mladež. Chance još možda i nekako, ostalo - ništa.Bubo, mislim da i Bright Crystal Versace nije preko 4k.
Posted
madmoazel koko (koji mi je 1 od favorita) je za siparice samo u odnosu na ostale sanel parfemeklinki bih uzela ovaj sto dunja predlaze. a mozda jos prije d&g light blue.
Meni je Madmoiselle skroz za mlade, ne mogu da ga zamislim na zreloj™ zeni.D&G Light Blue je jedan od najgorih smradova koje sam u zivotu osetila. Cimerka u Norveskoj ga koristila, morala sam da izbegavam na sve moguce nacine duzi ostanak u njenoj sobi, bivalo mi muka.
Posted

samo da ostavim 13001 post na ovom plemenitom potforumu

Posted

evo onda i jedan roze:givenchy-dance-with-givenchy-50-ml-woda-toaletowa_0_b.jpgIsto je blag i nenametljiv, moze i leti i zimi, ima izrazeniju cvetnu notu od kenzeta i recimo da je nesto u stilu Chance.ja volim te blage, a ovaj bas volem da stavljam :wub:

Posted

Kad smo na roze, najlepši ikad:Hugo%20Boss%20Femme%20by%20Hugo%20Boss.jpgpotrošila sam ga, moram opet da ga uzmem :wub: