October 16, 200717 yr Trenutno koristim novi Diesel Fuel for life.Nedostaje mi moj all time favorite Kiton. Skoro ga je nemoguće naći. Ali, izbacili su Kiton black, pa ćemo da probamo
October 16, 200717 yr UnJardainSurLeNile said: i po koji Hermesov Au, ovaj mi je najnovija fiksacija, odlepila sam za njim i moram što pre da ga imam.Inače, moj najobožavaniji ever je Yves Rocher ''Nature''taman mi crkavala bočica kad naleteh na njega opet i kupim, stariji je ''model'' pa ga nema toliko za naći.
October 16, 200717 yr Godinama razni Calvin Klein (od prve "ljubavi" CK One :P ). Trenutno odlican Chanel Allure Homme Sport.Iscekuje se Tokyo by Kenzo (naravno, nemam pojma kako mirise )
October 18, 200717 yr Ova četiri su mi omiljena. Ne volim cvetne, slatkaste i teške, orijentalne mirise.
October 18, 200717 yr Grunf said: nedavno sam kupio zalihu:Ah, Grunfe, klasično a ipak odvažno. Džentlmenski...
October 18, 200717 yr After shave, ovaj je nenadyebljivIsto jako dobartrenutno ovaj, ništa posebno Edited October 18, 200717 yr by alberto.ascari
October 18, 200717 yr Author ja imam malu primedbu na CK liniju parfema - sve to lepo mirise ali mnogo kratko traje...Armani - isti problem...
October 18, 200717 yr msmodesty said: ja imam malu primedbu na CK liniju parfema - sve to lepo mirise ali mnogo kratko traje...Armani - isti problem...To posebno važi za ovaj poslednji, s druge strane, nisu skupi, pa se često menjaju i kupuju.
October 18, 200717 yr ja danas isla da kupim zimski parfem (ljeti preferiram d&g light blue ili l'eau pour kenzo) i od 20 koje novoomirisah 12 mirise na one revlonove iz '80-tih a 8 na prehrambene proizvode, najcesce bazooka zvake
October 18, 200717 yr morgana said: ja danas isla da kupim zimski parfem (ljeti preferiram d&g light blue ili l'eau pour kenzo) i od 20 koje novoomirisah 12 mirise na one revlonove iz '80-tih a 8 na prehrambene proizvode, najcesce bazooka zvakel'eau par kenzo moj jedan jedini.jedini koji ne dosadi. od muskih najbolje obozavam davidoff cool water, vise iz nazalnih nego iz sentimentalnih razloga.