Leonina Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 moj one and only je Samsara, ali nisam sigurna da jos uvek postoji / proizvodi se, a nemerem sad traziti sliku o tudjem troskuSamo tako trcim pred rudu jer nemam sta pametnije... Link to comment
baklavica Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Evo da prepisem :): A za sva vremena: Missim, skroz je bzvz, prodaje se u supermarketima i mirise na devedesete, ali mi je bio prvi, pa eto... Link to comment
uros_s78 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Ja koristim CK Contradiction, Burberry's Weekend, obican Burberry's i Davidoff Cool Water. Link to comment
Lavinia Amaldi Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 moj one and only je Samsara, ali nisam sigurna da jos uvek postoji / proizvodi se, a nemerem sad traziti sliku o tudjem troskuSamo tako trcim pred rudu jer nemam sta pametnije... postoji, kako da ne, one of the best :)trenutni hit mi je btw agent provocateur maitressenaziv je sou (lingerie i svasta) al je parfemcic odlican : )... Link to comment
Eidyia Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 (edited) Koristim isključivo Eau de toilette, jer mi ništa drugo želudac ne podnosi.Moji trenutni favoriti;-Cacharelov Amor Amor Sunshine, rođendanski poklon-Lacoste Touch of spring, najnoviji. -Moschinov FunnyNajdraži mi je zapravo CK Eternity moment, ali već ga sto godina nisam kupila. Naj mužjački parfem - Soul (Hugo Boss).To je otprilike to, daklem, bitno da da je lagano i svježe, te da ne podavim sebe i okolinu mi svojim mirisom. Edited October 12, 2007 by Hannah Link to comment
Allegra Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 (edited) Sve je to q :P samo je jedan pravi, prefinjen i elegantan, ni previse slatkast ni tezak, ni tetkast, ni previse sporty, ni previse casual, jednostavno savrsen i dozlaboga skupIssey Miake - L'eau d'issey Edited October 12, 2007 by Allegra Link to comment
Merlak Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 neka je (skup). jedan od mojih favorita. pazi kad ga kupujem u duplikatu, veliku bocu (za po kuci) i malu (za putovanjca).isti tretman za Gio by Armani. e da, kupila i Feu d'Issey al l'Eau boljsi.svi ostali po 1 komata. Link to comment
morgana Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 el se venezia (laura biaggiotti) vise ne proizvodi?imala ga u srednjoj skoli. u cilju podmladjivanja razmisljala da nabavim opet. kad ono...a i ne znam da li bi mi se ponovo svidjeoista stvar vazi za yvresse, nekadasnji champagne (+-slovo) ysl Link to comment
kgmr Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 dopadao ti se champagne (+-slovo)? Link to comment
morgana Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 daaastooel sladunjav? :D Link to comment
Teja Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 el se venezia (laura biaggiotti) vise ne proizvodi?imala ga u srednjoj skoli. u cilju podmladjivanja razmisljala da nabavim opet. kad ono...a i ne znam da li bi mi se ponovo svidjeoProizvodi se i Venezia i Roma. Ja se uvek vracam na ovaj drugi.. I uvek mi se ispocetkadopadne. Kao da je prvi put.Lep pozdravSelina Link to comment
Mp40 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 OvajOstatak lagani dnevni/letnji.Naravno! #1 za sva vremena2. 212 Carolina herrera3. Gio4. CK one5. Fhrenheit (i to kao aftershave)I naravno, Malicija i Denim... Link to comment
Recommended Posts