Leonina Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 moj one and only je Samsara, ali nisam sigurna da jos uvek postoji / proizvodi se, a nemerem sad traziti sliku o tudjem troskuSamo tako trcim pred rudu jer nemam sta pametnije...
baklavica Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Evo da prepisem :): A za sva vremena: Missim, skroz je bzvz, prodaje se u supermarketima i mirise na devedesete, ali mi je bio prvi, pa eto...
uros_s78 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja koristim CK Contradiction, Burberry's Weekend, obican Burberry's i Davidoff Cool Water.
Lavinia Amaldi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 moj one and only je Samsara, ali nisam sigurna da jos uvek postoji / proizvodi se, a nemerem sad traziti sliku o tudjem troskuSamo tako trcim pred rudu jer nemam sta pametnije... postoji, kako da ne, one of the best :)trenutni hit mi je btw agent provocateur maitressenaziv je sou (lingerie i svasta) al je parfemcic odlican : )...
Eidyia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 (edited) Koristim isključivo Eau de toilette, jer mi ništa drugo želudac ne podnosi.Moji trenutni favoriti;-Cacharelov Amor Amor Sunshine, rođendanski poklon-Lacoste Touch of spring, najnoviji. -Moschinov FunnyNajdraži mi je zapravo CK Eternity moment, ali već ga sto godina nisam kupila. Naj mužjački parfem - Soul (Hugo Boss).To je otprilike to, daklem, bitno da da je lagano i svježe, te da ne podavim sebe i okolinu mi svojim mirisom. Edited October 12, 2007 by Hannah
Allegra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 (edited) Sve je to q :P samo je jedan pravi, prefinjen i elegantan, ni previse slatkast ni tezak, ni tetkast, ni previse sporty, ni previse casual, jednostavno savrsen i dozlaboga skupIssey Miake - L'eau d'issey Edited October 12, 2007 by Allegra
Merlak Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 neka je (skup). jedan od mojih favorita. pazi kad ga kupujem u duplikatu, veliku bocu (za po kuci) i malu (za putovanjca).isti tretman za Gio by Armani. e da, kupila i Feu d'Issey al l'Eau boljsi.svi ostali po 1 komata.
morgana Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 el se venezia (laura biaggiotti) vise ne proizvodi?imala ga u srednjoj skoli. u cilju podmladjivanja razmisljala da nabavim opet. kad ono...a i ne znam da li bi mi se ponovo svidjeoista stvar vazi za yvresse, nekadasnji champagne (+-slovo) ysl
Teja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 el se venezia (laura biaggiotti) vise ne proizvodi?imala ga u srednjoj skoli. u cilju podmladjivanja razmisljala da nabavim opet. kad ono...a i ne znam da li bi mi se ponovo svidjeoProizvodi se i Venezia i Roma. Ja se uvek vracam na ovaj drugi.. I uvek mi se ispocetkadopadne. Kao da je prvi put.Lep pozdravSelina
Mp40 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 OvajOstatak lagani dnevni/letnji.Naravno! #1 za sva vremena2. 212 Carolina herrera3. Gio4. CK one5. Fhrenheit (i to kao aftershave)I naravno, Malicija i Denim...
Recommended Posts