Jump to content
IGNORED

Panduracija u Srbalja

Eraserhead

Recommended Posts

Posted
NIje im trebalo ni 2 godine da ga uhapse... Sjajan operativni rad :thumbsup:
Изгледа да су сви знали само њима било глупо да га ухапсе.
Posted

A zandar u Nisu ubio onog u Alfi, jer ga lik pritego da mu zandar plati 2 soma za koku koju je poshmrljao! Vrh!

Posted (edited)
http://www.b92.net/i...6&nav_id=784341"Optužnica još nije na snazi, jer nije uručena dvojici optuženih policajaca, koji se brane sa slobode....Podsećajući na sve veći broj otkrivenih slučajeva u kojima su pripadnici policije vršili krivična dela, u Kući ljudskih prava kažu da malo toga može da se uradi bez političke volje da se izvrši reforma sektora bezbednosti, ali i pravosuđa."Uvek sam se pitao šta je to politička volja i gde se ona kupuje. Edited by beatakeshi
Posted
Uvek sam se pitao šta je to politička volja i gde se ona kupuje.
Нема је, јер се купује.
  • 3 weeks later...
Posted

žandarmerija radi i van niša

Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je danas u Užicu da je lice osumnjičeno za sinoćnje ubistvo jedne osobe tokom tuče koja se desila u užičkom naselju Pora pripadnik žandarmerije.Dačić je rekao da se radi o pripadniku žandarmerije koji je suspendovan sa posla pre izvesnog vremena, kao i da će se sa optužnicom izaći posle obdukcije, koja je naložena od strane javnog tužioca.
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

svet prenosi dogadjaje sa koncerta disciplin a kitschme.

stara dobra vremena, prosto mi naviru suze na oci kada se setim svih trkeljisanja od strane drugova organa

Edited by superkikiriki
Posted

otkad je otoplilo racije su postale uobičajene vikendima i tako će biti do izbora 

a posle izbora će ih biti svaki dan po kućama  :fantom:

Posted

otkad je otoplilo racije su postale uobičajene vikendima i tako će biti do izbora 

Da raznose?

Posted (edited)

ja vidim dva problema kod racija.

prvi je postojanje racije u kojoj se ne hapse kriminalci na osnovu dojave ili nedajboze operativnog rada, nego ajde da trkeljisemo kosijanere,

i drugi problem je nepostojanje racije u kojoj se hapse kriminalci na osnovu dojave i ozbiljnog operativnog rada osim u slucaju ako se drugacije ne naredi

Edited by superkikiriki
  • 1 month later...
Posted

Portparol protivterorističke jedinice pozvao na linč Žena u crnom.

Danas

Posted

nisam pravnik ™ ali kako to sada ide dalje?

počuča sam sebe prijavljuje tužilaštvu za visokotehnološki kriminal? tužilaštvo prihvata prijavu i podiže odbijenicu počuči. u odbijenici se oštro bold slovima govori počuči da to nije lepo što je napisao neko ko mu je oteo profil kao što nama otimaju deo teritorije. počuča prihvata odbijenicu i unapređuje se. žene se lemaju. kosovo je srbija.

Posted

Otprilike tako. A može i tvrditi da je član žena u crnom.

Posted

nema brige, eto lepo kazu da nece reagovati na PROVOKACIJE. to su likovi koji ce silovati zenu, i posle reci da je provocirala kracom suknjom.