vladavsnarod Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 2 hours ago, ObiW said: Uopšte mi nije jasno o čemu to vi Srbi na privremenom radu po Evropi pričate? Kakvo peglanje, kakvo brisanje prašine? Vi nemate kućne pomoćnice? Ne dolaze vam Esperanca, Huanita i Alma jednom nedeljno da temeljno očiste kuću, operu veš, popeglaju i slože u orman? Umene u Teksasu familija koja nema kućnu pomoćnicu ne dobija poziv na slave, da nam ne kvari prosek. Bas to... jebes ti takav bubble
Leia Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 28 minutes ago, Budja said: dok se sama struktura tvrdnje za celokupni argument oko cene stanova moze kritikovati.. Pa oko toga se i vrti cela rasprava, ako nisi primetio. Ovo oko korone je ubaceno tek kad je argument oko cene sasvim ok stanova neupitno oboren te vise nije imala sta da kaze.
Tpojka Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 6 minutes ago, Budja said: ako X ima karakteristike B, C, D i Y ima karakteristike B, C, moze se zakljuciti da Y ima karateristiku D Obrnuto. Ako je `X::b && X::c` a `Y::b && Y::c && Y::d` onda je Y ~ X sa još nekim sopstvenim property-jima. Quote Bio sam sat vremena u ribolovu i pojeo sam lubenicu i išao sam dužim putem nazad pa sam sav pokis'o. Bio sam sat vremena u teretani i pojeo sam dinju i vratio se kući. Je l' pokis'o ovaj drugi? Nije mi jasna stvar isto otkud konsenzus na stanove od 150 kvadrata k'o da su svi stanovali u saloncima 200+. Meni i ovaj dobar.
namenski Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 1 minute ago, Leia said: ...vise nije imala sta da kaze. Cuti, jezik pregrizla....
Leia Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 2 minutes ago, Tpojka said: Meni i ovaj dobar. Ima cak i famoznu ves masinu Ali garant nije zoniran za dobru skolu, a svima nam je poznato da je roditeljski neoprezan izbor osnovne skole sjebao u startu svaku nadu u uspeh u zivotu mladih narastaja.
radisa Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 2 minutes ago, Leia said: Ima cak i famoznu ves masinu Ali garant nije zoniran za dobru skolu, a svima nam je poznato da je roditeljski neoprezan izbor osnovne skole sjebao u startu svaku nadu u uspeh u zivotu mladih narastaja. Osnovna škola je najbitnija stvar u obrszovanju, kako ne znaš? Recimo, ja sam završio jednu od dve najgore OS u Novom Sadu, i vidiš šta je od mene postalo? Ne živim u NYC, ne krećem se medju elitom, tuga... 1
aram Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 7 minutes ago, radisa said: Ne živim u NYC kakav bre nyc, tebe ni u lux nisu teli 2
renne Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 23 minutes ago, Leia said: Evo ja ne znam ni jednog takvog kom je ucesce u svemu tome fifti-fifti. (Izvor informacije - zena mu) Al dobro, svaka cast ako ih negde ima Evo ja prvi, moja draga, a aktrivna članica ovog foruma eventulano zna gde je frižider, ali ne i šta ima u njemu. Za peglu nemo pojma ni da imamo, mašinu bi mogla da uključi ako bi proguglala pa našma user manuel na netu Moj svastika isto tako Moja kuma, doduše sad mora, pošto kuma više nema Moj drugi kum... da ne nabrajam dalje
radisa Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 Just now, aram said: kakav bre nyc, tebe ni u lux nisu teli Pa to, da sam završio bar neku dobru školu, ko zna gde bi mi bio kraj... Ovako, jbg, roditelji me upropastili za ceo život...
Leia Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 8 minutes ago, renne said: Evo ja prvi, moja draga, a aktrivna članica ovog foruma eventulano zna gde je frižider, ali ne i šta ima u njemu. Za peglu nemo pojma ni da imamo, mašinu bi mogla da uključi ako bi proguglala pa našma user manuel na netu Moj svastika isto tako Moja kuma, doduše sad mora, pošto kuma više nema Moj drugi kum... da ne nabrajam dalje Ma verujem ja tebi, mozda cak i Filozofu... donekle Sve je stvar perspektive, ima jako puno i momaka koji jednom nedeljno bace djubre a to predstavljaju kao hm.. nesto.
precog Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 42 minutes ago, Leia said: Evo ja ne znam ni jednog takvog kom je ucesce u svemu tome fifti-fifti. (Izvor informacije - zena mu) Al dobro, svaka cast ako ih negde ima uje, objektivan izvor informacije. 1
renne Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 1 minute ago, Filozof manijak said: Sad si ga ugasio jednom se živi
Recommended Posts