Jump to content

Yokoso! Japan

Featured Replies

pitanje u vezi azijskih destinacija

da li postoji neka pretraga na netu po najjeftinijim letovima nezavisno od datuma

pitam jer mi je bitnija niska cena nego datum putovanja

skyscanner na kome obitavam, nisam provalio takvu opciju (moguće da radim nešto kako ne treba)

znači da se ukuca destinacija i da izbaci opcije po ceni od najnižih ka skupljim, i datume za koje važe te opcije

hvala.

• Replies 936
  • Views 97.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haruka Express voz Kansai aerodrom - Kyoto  

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Sakurajima, aktivan vulkan/ostrvo na krajnjem jugu Japana, u Kagoshimi. Inace, sinoc sam jeo najbolju japanski klopu u nekoj Selendri u Yamaguchiju. Kada se vratim moracu da izdvojim vreme da podelim

• Dugujem vam utiske još od prošle godine, u medjuvremenu sam bila još jednom, uglavnom nikako da se nakanim jer imam brat bratu jedno 10k fotki na gomili i sad kako izabrati nekoliko da okačim ovde…muk

Posted Images

Mi to peske. Ukucam 24.7. polazak pa povratak 16,17,18,19,20...8.

Pa 25.7... I tako redom.

Na turkishu imas tabelarni prikaz okolnih datuma uz mogunocnost izbora +-7 dana dodatno

Kad pronadjemo zeljenu kartu onda se isti let ceprka po raznim sajtovima. Irskim, litvanskim. Pa se dodatno ustedi 50 po smeru.

znam da može peške tako i sam radim kad ne umem bolje nego nemam sve (ili svo, da ga jbm sad) vreme ovog sveta, to mi razjebe planove

1 hour ago, Eleniko said:

znam da može peške tako i sam radim kad ne umem bolje nego nemam sve (ili svo, da ga jbm sad) vreme ovog sveta, to mi razjebe planove

Google flights to radi. Tj daje ti cene za svaki dan u kalendaru kada biraš datum. Uglavnom radi dobro.

Edit: ček da postavim sshot

Edited by dragance

Evo, ubacio “London (all airports) - Belgrade”.

Cene su za povratnu kartu. Kada budeš birao datum povratka daće ti još jednu opciju.

IMG_2226.png

2 hours ago, Eleniko said:

pitanje u vezi azijskih destinacija

da li postoji neka pretraga na netu po najjeftinijim letovima nezavisno od datuma

pitam jer mi je bitnija niska cena nego datum putovanja

skyscanner na kome obitavam, nisam provalio takvu opciju (moguće da radim nešto kako ne treba)

znači da se ukuca destinacija i da izbaci opcije po ceni od najnižih ka skupljim, i datume za koje važe te opcije

hvala.

Probaj Google Explore, mozes tako da vidis za ceo region (ili svet ako bas hoces). Za datume, imas pojedinacne mesece, ili narednih 6, itd.

https://www.google.com/travel/explore

bog vam dao zdravlja i dug život