Jump to content

Yokoso! Japan

Featured Replies

10 minutes ago, hefaca said:

Jel neko bio u Seulu i na Tajvanu u avgustu?

Jesam ja u oba u avgustu i septembru. Šta treba?

• Replies 937
  • Views 98.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haruka Express voz Kansai aerodrom - Kyoto  

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Sakurajima, aktivan vulkan/ostrvo na krajnjem jugu Japana, u Kagoshimi. Inace, sinoc sam jeo najbolju japanski klopu u nekoj Selendri u Yamaguchiju. Kada se vratim moracu da izdvojim vreme da podelim

• Dugujem vam utiske još od prošle godine, u medjuvremenu sam bila još jednom, uglavnom nikako da se nakanim jer imam brat bratu jedno 10k fotki na gomili i sad kako izabrati nekoliko da okačim ovde…muk

Posted Images

Ako možeš da izbegneš taj period, naročito u Tajvanu, biće ti bolje.

Imam slobodan avgust. Jel mnogo gore nego u Singapuru u to doba? I gde su bolje plaze? Da iskoristim i more

1 hour ago, hefaca said:

Imam slobodan avgust. Jel mnogo gore nego u Singapuru u to doba? I gde su bolje plaze? Da iskoristim i more

Tajvan ima lepše plaže, ali je frka zbog vrućine, vlage i kiša - tj tajfuna. Singapur je malo “zaklonjeniji” od Tajvana. To je najveća briga, a temperature i ogromna vlaga su slične.

Neipi, Longodong i Xinyue plaže su top, ali zaista ne bih preporučio takve aktivnosti u avgustu. Možda i najgori mesec za posetiti.

Vidim na netu da pise da retko prelazi 30 stepeni. Da je vrucincina u odnosu na divno vreme u prolece. E sad, ja bih skoknuo na nedelju dana na Tajvanu, a bio 3 nedelje u Juznoj Koreji.

U Singapuru prosle godine bilo vrh vreme. Za 5 dana jednom slaba kisica.

Mnogo je nepredvidivo. Vlaga je užas. Ali i pored toga preporučujem Tajvan. Mnogo lepo mesto, a Taipei je poseban (i haotičan). Samo budi spreman na kišu, da ne bude da nisam upozorio 😃

Ma sve jasno!

Zimi je dosta hladnije. Seul vidim da je u minusu zimi. Tajvan izmedju 13-16. Zima otpada. Prolece, jesen ja ne mogu.

Odavno leta ne provodim u Grckama, Turskama, Crnim Gorama, Egiptima...

A i nikad nisam video tajfun.

Daj Jos par recenica da me odgovoris 😁

8 minutes ago, hefaca said:

Daj Jos par recenica da me odgovoris

Idi na top sprat zgrade 101 i gledaj kako se njiše 😂

A u toj zgradi je jedan od najboljih buffeta igde na svetu. Ne ono što je u food court ispod, nego baš “Sky Buffet”.

https://www.ajoy.com.tw/en-global

Edited by dragance

Hvala ti mnogo!

Odlucili. Seul pa cemo na Palawan na Filipinima. Obisli smo cele Filipine sem Palawana. Taman...

Tajvan neki drugi put

Oterao sam te nenamerno 😢 🤦‍♂️

Seul Palawan 96 dolara

Beograd Seul 430 dolara

Palawan Beograd 480

Bice prilike za Tajvan, sto ici u najgori mesec. Ako nista, dogodine

Hvala jos jednom!

3 hours ago, hefaca said:

Seul Palawan 96 dolara

Beograd Seul 430 dolara

Palawan Beograd 480

Bice prilike za Tajvan, sto ici u najgori mesec. Ako nista, dogodine

Hvala jos jednom!

BG Seoul 430, čime?

2 hours ago, Eleniko said:

BG Seoul 430, čime?

Sad pogledah da LOT ima u avgustu sa presedanjem u Varšavi povratnu za £600, što je otprilike ovo koliko je stavio sve u eurima tamo i nazad.

Edited by dragance

Poljaci

LOT

+ Filipino erlajnas

4.8. polazak, eventualno 29.7.

Povratak 19.8.

Odustali od Palawana

Nasli emirate za iste pare Ali Vietnam (danang)

Odlazim sa teme o Japanu, palim na Jugoiatocnu Aziju