13 hours ago13 hr 10 minutes ago, hefaca said:Jel neko bio u Seulu i na Tajvanu u avgustu?Jesam ja u oba u avgustu i septembru. Šta treba?
12 hours ago12 hr Imam slobodan avgust. Jel mnogo gore nego u Singapuru u to doba? I gde su bolje plaze? Da iskoristim i more
10 hours ago10 hr 1 hour ago, hefaca said:Imam slobodan avgust. Jel mnogo gore nego u Singapuru u to doba? I gde su bolje plaze? Da iskoristim i moreTajvan ima lepše plaže, ali je frka zbog vrućine, vlage i kiša - tj tajfuna. Singapur je malo “zaklonjeniji” od Tajvana. To je najveća briga, a temperature i ogromna vlaga su slične.Neipi, Longodong i Xinyue plaže su top, ali zaista ne bih preporučio takve aktivnosti u avgustu. Možda i najgori mesec za posetiti.
10 hours ago10 hr Vidim na netu da pise da retko prelazi 30 stepeni. Da je vrucincina u odnosu na divno vreme u prolece. E sad, ja bih skoknuo na nedelju dana na Tajvanu, a bio 3 nedelje u Juznoj Koreji. U Singapuru prosle godine bilo vrh vreme. Za 5 dana jednom slaba kisica.
10 hours ago10 hr Mnogo je nepredvidivo. Vlaga je užas. Ali i pored toga preporučujem Tajvan. Mnogo lepo mesto, a Taipei je poseban (i haotičan). Samo budi spreman na kišu, da ne bude da nisam upozorio 😃