Monday at 13:011 day To da, Kobe je regija u Japanu toliko znam, mislim naravno da neću da se prepirem o nečemu o čemu realno pojma nemam Da se vratim u svoj rejon, bio mi je zanimljiv ovaj koncept restoran+galerija, zanimljiv ”escajg”
Monday at 15:571 day Jedna od malopre dok posmatram kako se klimci oblace kao da su vanzemaljci. Sutra odlucujem da li cu da produzim boravak, ali izgleda da cu po prvi put otici severnije.
Monday at 17:191 day Ma Shinjuku je najbolji kao polazna tacka, najbolja stanica ovde, odatle sam kao riba u vodi. Volim taj haos nocu, da gledam kako pijani leze po ulicama.
Monday at 17:241 day šta znam, meni je i ta stanica bila prevelika. radije sam se zabijao oko shibuye. no dobro.jel si bio dole skroz na jugu, fukuoka, nagasaki, kumamoto, kjušu? mislim da je još dosta hladno da se ide na sever.
Monday at 18:181 day 5 hours ago, Leia said:Evo jagoda u 3 boje, ne znam jel su u pitanju različite sorte ili faze sazrevanja al eto bilo mi fotogeničnorazličite su sorte i nijedna nema veze sa japanom. bela jagoda je sorta snowy white, ova u sredini bi trebalo da je pink-a-boo a crvene su neke crvene ... ima ludila od toga tamo, kockaste lubenice, piramidalni ananas, dosta se zezaju s time.
Monday at 18:281 day 1 minute ago, Eleniko said:različite su sorte i nijedna nema veze sa japanom. bela jagoda je sorta snowy white, ova u sredini bi trebalo da je pink-a-boo a crvene su neke crvene ... ima ludila od toga tamo, kockaste lubenice, piramidalni ananas, dosta se zezaju s time.Paralelni univerzum, voće preskupo a plodovi mora džabe
Monday at 18:351 day sad gledam, prve dve sorte su proglasili za japanske, kilo je 128 dolara za online naručivanje, zapakovane jagodice kao bombonjera