Jump to content
IGNORED

Trazim prevod...

Molder

Recommended Posts

Posted

..hvalanadjoh to, ali me zbunjivalo The Last Samurai u naslovu

• 4 weeks later...
Posted

titlova za love, etc /iz 1996, sa ginzburgovom i atalom/ na engleskom/ruskom - ima li gde?

• 3 weeks later...
Posted

Section spéciale (1975) PLIIIIIIZ!! Na engleskom, srpskom...

• 1 month later...
Posted

da l je moguće da (pored norveških) baš nigde nema razumljivih titlova za Arme Riddere (Jaskpot 2011)?

Posted
ovaj ne paše?
Ne :( Google translate izgleda :/
  • 1 month later...
Posted

Jel izbunario nego do sad bilo kakav titl za Compliance, izašao XVID pre nekih nedelju dana a ne mogu još uvek nigde da nađem ni engleski.Mislim da mi se to prvi put dešava sa novijim filmom koji je na eng jeziku, ne znam u čemu je fora...pa reko da pitam, možda negde grešim. :)

Posted

Ja tražim za Tenure već dve godine, ne uspevam da nađem. WTF?

Posted

ja mislim da bi ovaj titl trebao da pasuje sa xvid noir verzijom od 700mb koju sam bacio na torrent.ako te ne mrzi da skidaš poslaći ti torrent link na pm.

Posted
Jel izbunario nego do sad bilo kakav titl za Compliance, izašao XVID pre nekih nedelju dana a ne mogu još uvek nigde da nađem ni engleski.Mislim da mi se to prvi put dešava sa novijim filmom koji je na eng jeziku, ne znam u čemu je fora...pa reko da pitam, možda negde grešim. :)
Da, ni ja nisam uspeo nigde da izbunarim...... baš čudno...... ali pogledaj ga, svakako; ima šta da se vidi :)A jel neko ima titl za Prague Duet?
  • 1 month later...
Posted

srpskohrvatski prevod za engleski film "last orders" sa majkl kejnom, helen miren, bob hoskinsom, tom kornijem i dejvidom hemingsom.