July 15, 20168 yr Fala puno u svakom slučaju. Štos je što sam imao nekada taj film sa sve titlom, ali je tokom godina zagubljen. Pošto ga žena nije gledala, rekoh da pogledamo zajedno. Al jbg, ne da nam se očito.
March 25, 20178 yr Engleski ili srpski prevod za ovaj film: http://www.imdb.com/title/tt3909336/?ref_=nv_sr_1
August 22, 20177 yr @Remi A ja baš tragam za tim prevodom i čekam da se pojavi na titlovi.com, hvala ti :)
January 7, 20187 yr Meni trebaju za sve sezone BM. Ovih nekoliko koje sam probao su out of sync, morao bih za svaku epizodu posebno da podešavam što je pain in the ass.
April 12, 20205 yr Jel ima dobra dusa da mi objasni kako da sihronizujem titlove koji imaju razlicit fps od filma ili serije? Nalazim nesto ali mi sve deluje komplikovano ili trazi dosta vremena.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
April 12, 20205 yr skini subtitle workshop, ubaci prevod, imaš odmah sa leve strane input i output fps, samo to podesiš i save. nisam koristio 100 god ali trebalo bi da je tako
April 12, 20205 yr Ja u KMPlayeru idem na desni klik/subtitles/subtitle FPS conversion i onda biraš sa kojeg na koji fps hoćeš da odradi. Ne znam kako je u drugim playerima.