Jump to content
IGNORED

Trazim prevod...

Molder

Recommended Posts

Posted

Ajde ako je neko negde pronasao engleski prevod za Mood Indigo neka ga podeli

• 11 months later...
Posted (edited)

fak.... ovo mi se tako gleda a nidje prevoda;

The Dance of Reality (2014)

negde? ima? por favor...

Edited by Hippie
Posted (edited)

Ni ja ne mogu da nađem, čekam barem engleski prevod. Film tek što se pojavio na kioscima.

edip - ups, sad vidim da moja kopija ima hardkodovani ruski titl, pa ako možeš da čitaš ruski onda bih i mogao da ti pomognem. Juhu, gledaću Jodorowskog koliko sutra.!

Edited by kobni zelaya
Posted

skinuli smo istu, i misim jedinu kopiju.... nista ja ruski ne razumem, mozda svaku dvajestu.........

Posted

Izašao je Blu-ray/DVD, pa je pitanje dana kada će se bolji snimak i prevod pojaviti...

• 8 months later...
Posted

Long shot ali ajde da probamo..... Jel ima neko titl ili zna gde može da se skine engleski titl (može i srpski) za The Search?

Ima na trafikama pristojan snimak ali titla niđe.... dobri ljudi, pikeri, ako iskopate nešto - podelite :)

Posted

hehe, to i ja jedino nađoh

za oriđiđi ime filma, nema titlova, al vidim da je bio ovde na nekom festivalu, pa kroz varijantu 6 degrees of separation (u beogradu je to maks 3 degrees), može lako da se izbunari

• 1 month later...
Posted

Imam preporuku za izraelsku komediju "Zero Motivation" (radnja u ženskoj kasarni u izr. vojsci).

http://www.imdb.com/title/tt3576084/

Svi engleski titlovi koje sam našla ne odgovaraju (broj frejmova ne odgovara, ali ima i google traslate prevoda sa ko zna kog jezika).

Posted

subtitle workshop? Jako jednostavan za upotrebu.

• 7 months later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

probao sada da ti pomognem u trazenju, i nigde nisam nasao.