Jump to content

Trazim prevod...

Featured Replies

Ajde ako je neko negde pronasao engleski prevod za Mood Indigo neka ga podeli

• 11 months later...

fak.... ovo mi se tako gleda a nidje prevoda;

The Dance of Reality (2014)

negde? ima? por favor...

Edited by Hippie

Ni ja ne mogu da nađem, čekam barem engleski prevod. Film tek što se pojavio na kioscima.

edip - ups, sad vidim da moja kopija ima hardkodovani ruski titl, pa ako možeš da čitaš ruski onda bih i mogao da ti pomognem. Juhu, gledaću Jodorowskog koliko sutra.!

Edited by kobni zelaya

skinuli smo istu, i misim jedinu kopiju.... nista ja ruski ne razumem, mozda svaku dvajestu.........

Izašao je Blu-ray/DVD, pa je pitanje dana kada će se bolji snimak i prevod pojaviti...

• 8 months later...
  • Author

Long shot ali ajde da probamo..... Jel ima neko titl ili zna gde može da se skine engleski titl (može i srpski) za The Search?

Ima na trafikama pristojan snimak ali titla niđe.... dobri ljudi, pikeri, ako iskopate nešto - podelite :)

Ima samo za verziju Freda Zinnemanna, a ta ti je ionako najverovatnije kvallitetnija više od sto puta od ove Hazanaviciusove...

hehe, to i ja jedino nađoh

za oriđiđi ime filma, nema titlova, al vidim da je bio ovde na nekom festivalu, pa kroz varijantu 6 degrees of separation (u beogradu je to maks 3 degrees), može lako da se izbunari

• 1 month later...

Imam preporuku za izraelsku komediju "Zero Motivation" (radnja u ženskoj kasarni u izr. vojsci).

http://www.imdb.com/title/tt3576084/

Svi engleski titlovi koje sam našla ne odgovaraju (broj frejmova ne odgovara, ali ima i google traslate prevoda sa ko zna kog jezika).

subtitle workshop? Jako jednostavan za upotrebu.

• 7 months later...
  • 4 months later...

Trežim titl (srpski, engleski) za Mister Frosta:

http://www.imdb.com/title/tt0100161/

Ne mogu da izguglam, a nekada sam ga imao...  <_<

Edited by Dankan Ajdaho

• 2 weeks later...

Niko?

probao sada da ti pomognem u trazenju, i nigde nisam nasao.