Alphons Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 To što ih ljudi sad stavljaju na sedište je, pretpostavljam, samo posledica nezdrave količine nasumičnog zaustavljanja građanstva od strane policije od koje Srbija pati. Je l' pogađam da sad zaustavljaju li zaustavljaju?pa pre su zaustavljali, sad su malo zatajili. kontam da je to ona fora "imam prsluk, evo, vidi, samo nemoj da me zaustaviš". Ili ko zna šta.jadan gazza, sad ima prsluk viska. samo da bacim hejt na jednu strašnu pojavu - juče sam iz busa video dva (2) čoveka koja su šetali gradom u potkošulji, klasičnoj siledžijki (wifebeater, za naše EFL članove :D ). Jedan je delovao kao da je samo istrčao nešto da kupi, pa ajde... ali ovaj drugi, jebote - fluoroscentni šorc, papuče, siledžijka i obavezna torbica, čeka bus ka Kaleniću.
Kampokei Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 jebote - fluoroscentni šorc, papuče, siledžijka i obavezna torbica, čeka bus ka Kaleniću.Siledzijka na stranu, ali nigde ne vidim kao kod nas toliko tipova u onim kratkim sorcevima za koje sam mislio da su izumrli negde na prelazu iz 80-tih u 90-te.
Matilda Ivancic Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 (edited) kratko, tanko, karirano? uz to cesto idu i dlakave nozice s zajebanom tetovazom na listu. ukupno 50 kilqa zive vage sa sve sabanskom frizuromja to nosim kao donji ves Edited May 29, 2010 by Matilda Ivancic
ToniAdams Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 meni to dojaja, ja stalno izlazim u tome.metem jos pun kurac onih govana kozica i perlica oko vrata, na ruku vutra znojnica, dole papuce i tricetvrt.kozne papuce, za izlazak, naravno. ne one sporcke seljacke.
mei Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Agzice još uvek rulaju među mlađarijom.samo da prijavim da sam videla ugg japanke. obložene vunom unutra, naravno.
Zli Gli Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Totalno ne kontam one fensi gej likove sa pederusama i jos kojekakvim drangulijama, a ne podnosim ni zenske - drugarice - koje se medjusobno oslovljavaju sa "kumo"
MayDay Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 meni to dojaja, ja stalno izlazim u tome.metem jos pun kurac onih govana kozica i perlica oko vrata, na ruku vutra znojnica, dole papuce i tricetvrt.kozne papuce, za izlazak, naravno. ne one sporcke seljacke.i zvackas plasticnu kasicicu iz kafica u uglu usana... :D
Kelt Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 a ne podnosim ni zenske - drugarice - koje se medjusobno oslovljavaju sa "kumo"pratim i dižem za "draga", draga baš nam je bilo lepo, blabla...bla...bljak
bus Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 samo da prijavim da sam videla ugg japanke. obložene vunom unutra, naravno.Ovaj rad?...Ja juče razgovarao s nekim ko poseduje Crocs. :o...Blog za ostale mrzitelje: http://ihatecrocs.com/
mei Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ovaj rad?te su više model za kuću :D.ove moje su krzneno-vunene za plažu. ako je peščana plaža, lako ih je očistiti usisivačem:
Nicol Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 jedan od novijih modela sad možemo s užasom očekivati i gumenu crnu salonku s rupicama za ventilaciju
Recommended Posts