Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

Sva sreća još ne. Al daj ded sliku ako ima negde. Ne mogu to da zamislim :wacko:
našla :(margi.jpg?w=450&h=4431MMMboots.jpgima još gorih po izlozima
  • Replies 2.8k
  • Views 334.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ash.pngvako nekkao?
aaaaaaaaaaaaato je to!

jepte se :puke:

juče sam video čizma-japanke u tramvaju, ukomponovane sa štrokavim tabanima. đizs!

juče sam video čizma-japanke u tramvaju, ukomponovane sa štrokavim tabanima. đizs!
to si sad izmislio :lol:

pa dobro ne dokolenice, nego kao ove texas-borosane gore, te dubine. samo što su ove crne, i što su japanke a ne borosane.

to nije za hejt, to je za :puke:back to topik - ne mogu da vidim nikakvu lepotu u ovim, kao aktuelnim - vojnim, ja bih rekla lakejskim jaknama mad ni naramenice iz 80-ih nisu morale da se vracaju:b3.jpg
taj trend poznat kao warriors ( :D ) nastao je u jeku globalne ekonomske krize da odslika prilike u drustvu & narodu podigne moral. (ne zajebavam se!)uz elemente stila 80tih koje nas vracaju u doba prosperiteta, optimizma, all that crap.mislim sve sve, ali majice s kratkim rukavima kojima s ramena visi pola kile lanaca...stvarno.
margi.jpg?w=450&h=443
u da, i ovo je carski - listovi u bezoblicnim kesama za djubre ali zato ispod ispadaju na stiklama skvrcena stopala. neko mnogo zao smislja sve ovo :lol:

Danas sam video nešto mnogo smešno... a pretpostavljam da je neka (ženska) moda, čim se nosi, odlučno i samosvesno. Radni kombinezon od džinsa (u fešn verziji) sa spuštenim gornjim delom, koji onako prosto visi, sve sa tregerima... :blink:

Danas sam video nešto mnogo smešno... a pretpostavljam da je neka (ženska) moda, čim se nosi, odlučno i samosvesno. Radni kombinezon od džinsa (u fešn verziji) sa spuštenim gornjim delom, koji onako prosto visi, sve sa tregerima... :blink:
tako i ja nosim kombinezon kad je vruce. a posla za automehanicare puno dry.gif
taj trend poznat kao warriors ( :D ) nastao je u jeku globalne ekonomske krize da odslika prilike u drustvu & narodu podigne moral. (ne zajebavam se!)uz elemente stila 80tih koje nas vracaju u doba prosperiteta, optimizma, all that crap.mislim sve sve, ali majice s kratkim rukavima kojima s ramena visi pola kile lanaca...stvarno.
znala sam da ima neko objashnjnje :)a dzaba im warriors uniforma kad se na prvi pad berze svi ..ukake...tako da bar kamuflazna boja dobro dodje.

Qq ove čizmosandale jedva preživeh.

Qq ove čizmosandale jedva preživeh.
udjes u GSB pa ih gazis cokulama po prsticima, mmmmm

Voleš S/M?