Jump to content

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

Sva sreća još ne. Al daj ded sliku ako ima negde. Ne mogu to da zamislim :wacko:
našla :(margi.jpg?w=450&h=4431MMMboots.jpgima još gorih po izlozima
ash.pngvako nekkao?
aaaaaaaaaaaaato je to!

jepte se :puke:

juče sam video čizma-japanke u tramvaju, ukomponovane sa štrokavim tabanima. đizs!

juče sam video čizma-japanke u tramvaju, ukomponovane sa štrokavim tabanima. đizs!
to si sad izmislio :lol:

pa dobro ne dokolenice, nego kao ove texas-borosane gore, te dubine. samo što su ove crne, i što su japanke a ne borosane.

to nije za hejt, to je za :puke:back to topik - ne mogu da vidim nikakvu lepotu u ovim, kao aktuelnim - vojnim, ja bih rekla lakejskim jaknama mad ni naramenice iz 80-ih nisu morale da se vracaju:b3.jpg
taj trend poznat kao warriors ( :D ) nastao je u jeku globalne ekonomske krize da odslika prilike u drustvu & narodu podigne moral. (ne zajebavam se!)uz elemente stila 80tih koje nas vracaju u doba prosperiteta, optimizma, all that crap.mislim sve sve, ali majice s kratkim rukavima kojima s ramena visi pola kile lanaca...stvarno.
margi.jpg?w=450&h=443
u da, i ovo je carski - listovi u bezoblicnim kesama za djubre ali zato ispod ispadaju na stiklama skvrcena stopala. neko mnogo zao smislja sve ovo :lol:

Danas sam video nešto mnogo smešno... a pretpostavljam da je neka (ženska) moda, čim se nosi, odlučno i samosvesno. Radni kombinezon od džinsa (u fešn verziji) sa spuštenim gornjim delom, koji onako prosto visi, sve sa tregerima... :blink:

Danas sam video nešto mnogo smešno... a pretpostavljam da je neka (ženska) moda, čim se nosi, odlučno i samosvesno. Radni kombinezon od džinsa (u fešn verziji) sa spuštenim gornjim delom, koji onako prosto visi, sve sa tregerima... :blink:
tako i ja nosim kombinezon kad je vruce. a posla za automehanicare puno dry.gif
taj trend poznat kao warriors ( :D ) nastao je u jeku globalne ekonomske krize da odslika prilike u drustvu & narodu podigne moral. (ne zajebavam se!)uz elemente stila 80tih koje nas vracaju u doba prosperiteta, optimizma, all that crap.mislim sve sve, ali majice s kratkim rukavima kojima s ramena visi pola kile lanaca...stvarno.
znala sam da ima neko objashnjnje :)a dzaba im warriors uniforma kad se na prvi pad berze svi ..ukake...tako da bar kamuflazna boja dobro dodje.

Qq ove čizmosandale jedva preživeh.

Qq ove čizmosandale jedva preživeh.
udjes u GSB pa ih gazis cokulama po prsticima, mmmmm

Voleš S/M?