Leia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 prilazem glas u korist usera kingmaker, leti po vrucincini najbolje obozavam lagane i prostrane odevne predmete, beduini znaju znanje.no kad je duzina u pitanju takodje glasam i za siroke a ultramini bebidol haljinice, jeste da lete i da mogu da budu uzrok nezeljenih pogleda covekolikih majmuna ali su nadasve prakticne, udobne, uz pravu obucu i za dan i za vece i tako dalje.ukratko, smrt oklopima! barem kad temperatura predje 25-30C
aram Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 pridruzujem se glasanju za te ultramini sto lete, al' moram da pitam: kako odvajate nezeljene poglede covekolikih majmuna od zeljenih pogleda covekolikih majmuna? :P
copkillah Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 pridruzujem se glasanju za te ultramini sto lete, al' moram da pitam: kako odvajate nezeljene poglede covekolikih majmuna od zeljenih pogleda covekolikih majmuna?+1sada me je sramota što volim da vidim lepe ženske noge :(
Leia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 pridruzujem se glasanju za te ultramini sto lete, al' moram da pitam: kako odvajate nezeljene poglede covekolikih majmuna od zeljenih pogleda covekolikih majmuna? :Ppa jednostavno, nezeljenim covekolikim majmunima sledi fiksirajuci mrki pogled za uzvrat, posle cega uglavnom uzmicu.a sto pitas? :D
crtamOrasi Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 meni ovo katastrofa, a vidim da su popularne, cak i video nekoliko starijih gospodza u njima.pravljene su bas kao za uz urbane salvare.
Kampokei Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 (edited) Veca nego ikada dominacija uskih strukiranih muskih kosulja. Vido danas jednu sulju, apsolutni hit na prvi pogled, a kad probas jbg. Edited April 17, 2010 by Kampokei
Nicol Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 aha, ricky martin kosulja, jos izazovno zakopcana samo na 2 centralna botuna? ali ako ceć mora biti pripijeno, onda bolje i kosulja nego sako
ToniAdams Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 aha, ricky martin kosulja, jos izazovno zakopcana samo na 2 centralna botuna? ali ako ceć mora biti pripijeno, onda bolje i kosulja nego sakojeboga, pa ja tako nosim :(
slepa živana Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 jeboga, pa ja tako nosim :(pa se posle žali na pritisak
slepa živana Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 :( ništa bre od tebe nema da ostane. kad dospeš na one frulice farmerke ima crkneš. i jel to moda?
ToniAdams Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 a jebiga, gledao sam nekidan na njemackoj tv emisiju. gledala i mama. kazu da je grandz opet u modi.mama rece da je to super posto cu taman moci da iskoristim par tucadi kariranih kosulja koje kupe moljce u ormanu.tako da...ako tv kaze frulice, onda frulice. ko sam ja da oponiram?
Leia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ako tv kaze frulice, onda frulice. ko sam ja da oponiram?gledas fashion tv?
Leia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 (edited) "edit. iju post se sam postovao od zaprepascenja :D Edited April 18, 2010 by Leia
Recommended Posts