Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Hate za zmijska koža motive na svemu i svačemu nosivom;
Da, da, hejt na gnusne printove životinjske.
Stiletto nije za svako stopalo ^_^
Amin. ^_^I dodatni hejt na proklete šimike čiji se vrh izvija ka nebu. Patar Pan klonovi. :yucky:
pri cemu je vidjenija prodavnica obavezno Zara ili Woman's secret ili Mango :lol::lol::lol:
Razume se. :lol:

Ali Mango je imao dobru kesu - kad su delili one bele sto su mogle da se nose preko ramena - sta je to cudo moglo da izdrzi, secam se da sam vucala neke papircuge i knjizurdace dok se jadna nije dezintegrisala. Vidim, sad postali eco - friendly, verovatno ne zato sto nesto seku vene po pitanju zastite zivotne sredine, vec sto im taj corporate social responsibility momenat donosi vise od OOH advertisinga od plasticnih kesa. I hejt za presvucene (oblozene) stikle - posebno kad se, u kombinaciji s beogradskom kaldrmom, onako lepo rascvetaju <_<

1. Papuce leti u svakoj prilici, najvise na poslu (a radite u banci, skoli itd.)2. Roba iz prodavnica "Sve za 85/95/100" :ph34r: (narocito odeca i tasne iz iste - oko 150-200, ali ipak... :( )3. Roba sa buvljaka, narocito fenomen odlaska na buvljak radi "ubijanja vremena" i kupovanje samo zato sto je nesto jeftino. :ph34r:4. Dziberi koji se bave tzv. malom privredom na ulici (servisi, prodavnice, kafici), kao da je njihova (bez dozvole)...5. KUPOVANJE KOZMETIKE NA BUVLJAKU! :ph34r: :ph34r: :ph34r:6. Trenerka kao kezual varijanta (a nista ne trenirate), ali i sminkanje, "skockavanje" itd. zbog obicnog "skoknjavanja" do prodavnice ili pijace. :ph34r:Spisak POJAVA (videti pod 4.) je mnogo duzi...

Edited by FranziskaKafka
:lol: :lol: :lol: pali bre, ja imam crveni sa mašnicom! ali nije satenski. a i stavila ga dvaput. :mellow: a i okačila sliku sa njim na fb92 :rolleyes:
Sto ne znaci da mi i na dalje nece biti na hate listi itema :wicked: daj baci tu sliku, pa nek plebs odluci wink.gif
spido kupace gace na vise od 5 metara od plaze.
još je gore kad su navučene na 5 cm poviše kukova.
plave neonke na kolima
ja san mislila da to ima samo na sajmu auta u muću Edited by Nicol
hejt za komplikovanu žensku garderobu
hejt za zene koje komplikuju garderobu!
Aaa, vi bi ste onu user friendly? wink.gif Zamislite da zivite u 17-tom veku... Da morate da demontirate sve one korsete, krinoline sa zicanim konstrukcijama kao u omanje kupole, pa onda oprezno na skidanje napuderisane perike... i eventualno obijanje pojasa nevinosti... Sve to danas razmazeno. :P Edited by Chivo D'Arbo

I gender i age discrimination u jednoj rečenici.. ccc... Zašto baš starije od 7. god, i što baš samo žene? Vrati film pa se seti do koje su te godine oblačile mama, tetka , strina itd. tj. birale odeću, ili barem uticale na tvoj izbor.. Ceni se samo iskren i precizan odgovor :Dedit: typo

Edited by Lynn