April 16, 200915 yr Il si bila promiskuitetna, il si dejtovala sa žirafama.pa ne mogu bas sad da se odam
April 17, 200915 yr Uf, uz njih idu i ovakav se HR giger pojavio na otvaranju izlozbe :-))i ribe su... solidne :-))
April 17, 200915 yr palestinske marame sa sljokicama i u bojama. ako sam ih vec pominjala, pardon, ali bas mi idu na zivce stravicno. kod mene na poslu ih obilato vidjam, a sigurna sam da ne znaju da pokazu palestinu na mapi. sigurna. ali zato gotovo sigurno znaju da pokazu dubai :P inace, ta marama nije eksluzivno palestinska, nosi se sirom bliskog istoka, ali je jeste proslavio arafat, pa je otud i `palestinska` :) ja imam, nosim i puno volim onu klasicnu, crno-belu, ali imam i jos 2 u boji. razlozi su vremenski uslovi, ali i politicki stav (citaj:palestina).brojanica od srebrnog konca je nenadjebiva dosad! a ako ima od srebrnog, sigurno moz da se nadje i od zlatnog, al je ja jos ne primetih i jos jedan za dokolenice, posebno one koncane koje me podsecaju na srecno detinjstvo.
April 17, 200915 yr ja imam, nosim i puno volim onu klasicnu, crno-belu, ali imam i jos 2 u boji. razlozi su vremenski uslovi, ali i politicki stav (citaj:palestina). ja furam ovaj kad vetrić pirne.
April 17, 200915 yr ^ ja imam 1 palestinsku, roze-crnu. :Pedit: kukica se nadovezuje na kingmejkerkin post... Edited April 17, 200915 yr by batticuore
April 18, 200915 yr ... kao i palestinske marame sa sljokicama i u bojama. ako sam ih vec pominjala, pardon, ali bas mi idu na zivce stravicno. kod mene na poslu ih obilato vidjam, a sigurna sam da ne znaju da pokazu palestinu na mapi.Sta ima veze, totalno se slazu sa pakovanjima fair trade kafe u Starbucksu i sa Macbook Air... to je bre 1 osve(s)ceni lajfstajl
April 18, 200915 yr Ne znam je li ovo bilo bilosto bre? imam ovaj sa sredine slike, i mogu da ti kazem da mi to popravlja neretko usrane dane... mislim lagano je, stane u dzep, i cuva brdo muzike...