Pikoleta Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Il si bila promiskuitetna, il si dejtovala sa žirafama.pa ne mogu bas sad da se odam
dig_chohano Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ma, ok je to skroz, mladost, istraživanje, žirafe...
bus Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 pa ne mogu bas sad da se odam... il se nikad nisi izveštila u štrikanju...
Leia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Uf, uz njih idu i ovakav se HR giger pojavio na otvaranju izlozbe :-))i ribe su... solidne :-))
Cruella De Ville Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 palestinske marame sa sljokicama i u bojama. ako sam ih vec pominjala, pardon, ali bas mi idu na zivce stravicno. kod mene na poslu ih obilato vidjam, a sigurna sam da ne znaju da pokazu palestinu na mapi. sigurna. ali zato gotovo sigurno znaju da pokazu dubai :P inace, ta marama nije eksluzivno palestinska, nosi se sirom bliskog istoka, ali je jeste proslavio arafat, pa je otud i `palestinska` :) ja imam, nosim i puno volim onu klasicnu, crno-belu, ali imam i jos 2 u boji. razlozi su vremenski uslovi, ali i politicki stav (citaj:palestina).brojanica od srebrnog konca je nenadjebiva dosad! a ako ima od srebrnog, sigurno moz da se nadje i od zlatnog, al je ja jos ne primetih i jos jedan za dokolenice, posebno one koncane koje me podsecaju na srecno detinjstvo.
Gonzo Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ja imam, nosim i puno volim onu klasicnu, crno-belu, ali imam i jos 2 u boji. razlozi su vremenski uslovi, ali i politicki stav (citaj:palestina). ja furam ovaj kad vetrić pirne.
batticuore Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 (edited) ^ ja imam 1 palestinsku, roze-crnu. :Pedit: kukica se nadovezuje na kingmejkerkin post... Edited April 17, 2009 by batticuore
Indy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ... kao i palestinske marame sa sljokicama i u bojama. ako sam ih vec pominjala, pardon, ali bas mi idu na zivce stravicno. kod mene na poslu ih obilato vidjam, a sigurna sam da ne znaju da pokazu palestinu na mapi.Sta ima veze, totalno se slazu sa pakovanjima fair trade kafe u Starbucksu i sa Macbook Air... to je bre 1 osve(s)ceni lajfstajl
pt 2.0 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ne znam je li ovo bilo bilosto bre? imam ovaj sa sredine slike, i mogu da ti kazem da mi to popravlja neretko usrane dane... mislim lagano je, stane u dzep, i cuva brdo muzike...
Recommended Posts