Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

• Author

mislim da je u pitanju neka subliminalna erotika, drugarica koja ih ne skida ni na 25C mi se poverila da ne nosi nista ispod.

• Replies 2.8k
  • Views 334k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ovo je glavni hit u Airport City-ju. Mozda je lokalnim muzijacima i bilo zanimljivo, ali otkad ih ama bas sve zenske ovde nose - vise nije1600250641_b5206fa74e.jpg

Ovo je glavni hit u Airport City-ju. Mozda je lokalnim muzijacima i bilo zanimljivo, ali otkad ih ama bas sve zenske ovde nose - vise nije
A na šta konkretno misliš, pošto ja tu ništa neb' dir'o? :čola:Ekšli bi, i te kako... :wicked:

Dokolenice

žemske? ukoliko da, slažem se.

• Author

a pa to se u telenoru nosilo jos proslog proleca, firma za uzor u svakom pogledu!

žemske? ukoliko da, slažem se.
zemske, negokake. Al' zamisli sad zene svih velicina i gradje u istim :unsure:
a pa to se u telenoru nosilo jos proslog proleca, firma za uzor u svakom pogledu!
Da su makar prestali na vreme:-(

Aman, dokolenice su seGsi, ljudi, zašto to na hate? Gledajte kako to lepo prati liniju noge, i kako onaj deo koji pokriva priziva onaj deo koji je otkriven...Kako beše ono u "Slučaju Harms"? Jeste o čarapama sa halterima, ali je primenjivo:Milica Tomić (Irina Mazer): "A odavde već ide gola noga"Frano Lasić (Danil Harms), hvatajući je: "Neka, neka..."Milica Tomić(Irina Mazer): "Kako to mislite - neka, neka?"

a ima ih i mrežastih :mellow:
npr. zamisliti mene (jedan bivsi mojim jakim listovima tepao "Sabanadzovic"). tj. ja sebe zamislih i bas mi :yucky:

kad sam bila mladjahna, nosila sam ih. a onda sam dobila i stucne (portugalske reprezentacije) :D

Edited by kingmaker

kad sam bila mladjahna, nosila sam ih. a onda sam dobila i stucne (portugalske reprezentacije) :D
od Figa??bravo za fotku.

Veliki veliki LOVE za dokolenice. Ne znam zasto, ali prvo pomislim na Pandoru iz Dnevnika Adriana Mole-a, iako se uopste ne secam da li ih je nosila. Tj. verovatno se knjiga ne ocituje direktno o tome, ali 13-godisnjak anglofil nije mogao ili hteo drugacije da zamislja Pandoru.

tj. ja sebe zamislih i bas mi :yucky:
moraš ih nosit s dovoljno pionirskog duha i vjere u napredne ideje.usp. km :wub: btw. netko je spomenija vjerski accesorize. ovo je tu hit: narukvica-txt.jpg

Edited by Nicol

^eh, jeste... i ovde isti slucaj, cini mi se vec nekih godinu dana