yolo Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 mislim da je u pitanju neka subliminalna erotika, drugarica koja ih ne skida ni na 25C mi se poverila da ne nosi nista ispod.
apotekarica Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ovo je glavni hit u Airport City-ju. Mozda je lokalnim muzijacima i bilo zanimljivo, ali otkad ih ama bas sve zenske ovde nose - vise nije
Idioteque Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ovo je glavni hit u Airport City-ju. Mozda je lokalnim muzijacima i bilo zanimljivo, ali otkad ih ama bas sve zenske ovde nose - vise nijeA na šta konkretno misliš, pošto ja tu ništa neb' dir'o? :čola:Ekšli bi, i te kako...
yolo Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 a pa to se u telenoru nosilo jos proslog proleca, firma za uzor u svakom pogledu!
apotekarica Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 žemske? ukoliko da, slažem se.zemske, negokake. Al' zamisli sad zene svih velicina i gradje u istim a pa to se u telenoru nosilo jos proslog proleca, firma za uzor u svakom pogledu!Da su makar prestali na vreme:-(
Аврам Гојић Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Aman, dokolenice su seGsi, ljudi, zašto to na hate? Gledajte kako to lepo prati liniju noge, i kako onaj deo koji pokriva priziva onaj deo koji je otkriven...Kako beše ono u "Slučaju Harms"? Jeste o čarapama sa halterima, ali je primenjivo:Milica Tomić (Irina Mazer): "A odavde već ide gola noga"Frano Lasić (Danil Harms), hvatajući je: "Neka, neka..."Milica Tomić(Irina Mazer): "Kako to mislite - neka, neka?"
Gonzo Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 zemske, negokake. Al' zamisli sad zene svih velicina i gradje u istim a ima ih i mrežastih
lessa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 zemske, negokake. Al' zamisli sad zene svih velicina i gradje u istim npr. zamisliti mene (jedan bivsi mojim jakim listovima tepao "Sabanadzovic"). tj. ja sebe zamislih i bas mi
kgmr Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 (edited) kad sam bila mladjahna, nosila sam ih. a onda sam dobila i stucne (portugalske reprezentacije) :D Edited April 13, 2009 by kingmaker
Lancia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 kad sam bila mladjahna, nosila sam ih. a onda sam dobila i stucne (portugalske reprezentacije) :Dod Figa??bravo za fotku.
Kampokei Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Veliki veliki LOVE za dokolenice. Ne znam zasto, ali prvo pomislim na Pandoru iz Dnevnika Adriana Mole-a, iako se uopste ne secam da li ih je nosila. Tj. verovatno se knjiga ne ocituje direktno o tome, ali 13-godisnjak anglofil nije mogao ili hteo drugacije da zamislja Pandoru.
Nicol Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 (edited) tj. ja sebe zamislih i bas mi moraš ih nosit s dovoljno pionirskog duha i vjere u napredne ideje.usp. km btw. netko je spomenija vjerski accesorize. ovo je tu hit: Edited April 13, 2009 by Nicol
Mancunian Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ^eh, jeste... i ovde isti slucaj, cini mi se vec nekih godinu dana
Recommended Posts