cyberwor/L/d Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Zaista mi je tolerancija na visokom nivou i uglavnom mogu da kazem da mi se nesto (mnogo) ne svidja.Ali ovo je, cak i od mene, zasluzilo HEJT godine. HEJT do neba za proizvodjaca Heelarious koji je poceo da proizvodi cipelice za bebe sa stiklom. Dobro ste procitali! Ja u shoku iscitavala vise puta novinski clanak sa sve slikom.
kgmr Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ovo? jelena k. je maloj atini to kupila.ali nije mi jasno, ja da imam takve listove, ne bih nikad nosila štikle.
cyberwor/L/d Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 E bas to! Zar to nije groteskno (u najmanju ruku)? Koji su ti ubogi roditelji koji bebu natakare na stikle? Van pameti. Ili od dece prave izlozbene eksponate? Jesu li ti roditelji porazgovarali sa nekim pedijatrom? Ja sam zapanjena.
Nicol Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 (edited) E bas to! Zar to nije groteskno (u najmanju ruku)? Koji su ti ubogi roditelji koji bebu natakare na stikle? Van pameti. Ili od dece prave izlozbene eksponate? Jesu li ti roditelji porazgovarali sa nekim pedijatrom? Ja sam zapanjena.pa zar ovo nisu samo dekorativne cipele? s obzirom na vatiranu satensku potpeticu nekako sumnjam da su namijenjene hodanju. Edited December 11, 2008 by Nicol
cyberwor/L/d Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pa zar ovo nisu samo dekorativne cipele? s obzirom na vatiranu satensku potpeticu nekako sumnjam da su namijenjene hodanju.Pa ja i ne vidim da bi beba uopste mogla da hoda u tome. A ako je za dekoraciju onda hejtujem dekoraciju. Bebe nisu i ne trebaju da budu eksponati za izlozbu pa da se dekorisu. Nisu bebe bozicne jelke. Samo jos cekam da pocnu da proizvode tange za bebe cim se odviknu od noshe. Vec ih i prave za sestogodisnje devojcice. Ja mislim da to nije zdrav trend.
Pikoleta Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 drage majke, tetke, bake, stagoddaste...kasno je poslije nabadati. mala zenska luchad se odmah uvode u svijet visokoshtiklecih dama.
bus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ja da imam takve listove, ne bih nikad nosila štikle. Da imaš takve listove ne bi ni umela da postuješ na internetu. ...Morgana, ovo za navlake je vrlo accurate opis. ...Usput, viđam i ove šunjalice u krznenoj jeti varijanti. QQ
mei Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 (edited) videh uputstvo za ugg cizme. nose se na bosu nogu :"UGG? footwear is designed to be worn barefoot to maximize the cushioning and warmth of sheepskin." Edited December 12, 2008 by mei
A_PACH Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 u ludilo. A pre nazuvanja namazes stopala kozjim lojem i Bog da te vidi...
Leia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 "UGG? footweareee.. jos cemo mi Crocs od blata da pravimo
bus Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Od onog koje se zamesi u unutrashnjosti UGGsica?
nale Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 eee.. jos cemo mi Crocs od blata da pravimoJesi videla da imaju zimsko izdanje?
bus Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mrzim sve ovo đubre iz osamdesetih koje već nekoliko godina hara ulicama. Grejači za noge s cipelama na štikle, Janet Jackson/Paula Abdul kapice, ogromne alka minđuše veličine Hulkove narukvice itede.It was wrong the first time. It's wrong now. <_<
Recommended Posts