msmodesty Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 :) hvala slatka ne trolujemo ako kazemo da hejtujemo probanje ja i da izvinEte i *gornji donji vesh* probam preko majice :D
baklavica Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 samo i ja da bacim hejt na japanke u carapama sta sve necu da vidim na ovom hodniku
baklavica Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 dobar dan, moje ime je paculla, i juce sam otisla na veceru u mom kraju u japankama.u carapama?
pcelica Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ne znam dal sam vec hejtovala ali ponovicu. zasto, zasto, zasto zene nose bruseve kad nose majice koje trebaju da se nose bez istog (majice bez ledja)niko ne zeli da gleda njihov vesh koji je ispran od pranja i obichno je dijametralno suprotne boje od majice (npr, bela majica, crni, crbeni plavi brus)
pcelica Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 (edited) postoje, al ih u srbiji nosi 2 promila zena.ja licno ni to ne volim, al je svakako prihvatljivije od ispranog brusa sa buvljaka.mislim, ako hoce da nose majice koje se nose bez brusa onda nek ih nose tako. Edited July 2, 2008 by pcelica
Nicol Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 moj hejt za kupanje u bilo kakvoj vrsti obuće, ako ste stariji od 3 godine...
baklavica Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 moj hejt za kupanje u bilo kakvoj vrsti obuće, ako ste stariji od 3 godine...a u crocsicama? :D
Nicol Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 (edited) a u crocsicama? :Done mogu naravski, al samo aku su nokti odrizani nožem :D btw. baš sam prije neki dan imala priliku testirat tezu o smrdljivosti crocsica, nakon što mi je jedan ocvali austrijanac servirao svoj iznošeni par iznad glave na plaži. i zatvorena srca puna predrasuda (al otvorena nosa) moram priznat- ne smrde. -_- Vid' ove voajere... -_-edit: - tit-split hejta je na topiku o vešu- japanke otišle na topik o postolama Edited July 2, 2008 by Nicol
Zli Gli Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Masiv hejt za Novosadjanke, tacnije za mizeran procenat tanaga u istih danas na Strandu Yes da nismo bili bas u prajm tajmu i yes da ih je bilo dobrih i u non-tangama iliti obicnim kupachim gachicama ali stvarno nije u redu Trebalo je preci 70km po onakvoj vrucini... ako se ne poprave u nedelju, Strand vise nece videti moje zmijsko telo ove godine <_<
Indy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ne mogu adekvatno da ilustrujem bez fotke, ali slabo sam sta smesnije video od biznis sveta koji jutrom zurno koraca na posao u trenerkama i patikama pri cemu za okovratnik sa ledja okace ofinger sa kosuljom i odelom (!) Da odelo ne pokisne, obicno ga stave u zastitnu navlaku i poizdalje to izgleda kao da imaju pelerinu... superheroji iz racunovodstva :D
yolo Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Masiv hejt za Novosadjanke, tacnije za mizeran procenat tanaga u istih danas na Strandu Yes da nismo bili bas u prajm tajmu i yes da ih je bilo dobrih i u non-tangama iliti obicnim kupachim gachicama ali stvarno nije u redu Trebalo je preci 70km po onakvoj vrucini... ako se ne poprave u nedelju, Strand vise nece videti moje zmijsko telo ove godine <_<bolje kreni na jug, bio za vikend u nish, i doziveo saturday night fever na juznjacki nacin. znaci tamo sve zene nose tange, i sve zene nose tange na providnu garderobu, a najgore su tetke od 40 i kusur plus koje nose crne tange na bele lone, jaooo
mustang Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 (edited) ne podnosim vise:prenamirisane ljude, pogotovu muskarce ..odmah se nakostresujem. ljude, pogotovu muskarce, sto vole da cupaju obrve da to ni na sta ne licinemastovitost kod zenskog sveta. ...u stvari ....STAV! stav je najvazniji ...mozes da imas i najvece krpetine na sebi, ali kako ih nosis to je interesantno.ne podnosim nikakve dezodoranse sa mirisom, a ko za q imam nos jezivo dobar, valjda ga nasledila od moje pokojne aje (epanjel breton)....cak i devojka kad ima menstruaciju a u pet metara precnika mogu da namirisem. ne podnosim trendere; jasno vidljive firme, tasnetinevolim jednostavnost i kreativnost (STAV) .... nervira me sto sve snimim u sekundi i onda profilisem (na zalost retko ako sam ikad se zajebala)i mrzim shopoholike. pogotovu muskarce optereceni odecom. Edited November 25, 2008 by mustang
msmodesty Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 zimi ima manje trendova za hateili mi se samo chini.
Lezilebovich Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Zimi je sve za hejt, pa se ništa ne izdvoji dovoljno da bi se metnulo na forum.
Recommended Posts