cyberwor/L/d Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 gde citas? u novinama od pre dve godine? :)Danasnje!
baklavica Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Danasnje!uh, pa nisam ti ja neki trendseter, ali pouzdano znam da sam pre dve godine imala takvu suknju (i dobro je sto ce da prezivi i trecu sezonu :))
Redridinghood Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 uh, pa nisam ti ja neki trendseter, ali pouzdano znam da sam pre dve godine imala takvu suknju (i dobro je sto ce da prezivi i trecu sezonu :))i ja imam jednu od pre 2 god, opet je neko nas kopirao clanke iz nekog inostranog Cosma iz 2005 il' tako nesto....
Hippie Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ja mrzim flip flops.... a svi ih nose/ultra su popularne... volim lepe sandale, al specificno flip flops su mi iz nekog razloga extra glupe
mei Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 (edited) ja mrzim flip flops.... a svi ih nose/ultra su popularne...i to vec skoro deceniju. meni vise smeta kad ih vidim neoprane na necijim nogama, i cesto prasnjava i zaprljana stopala koja ispadaju iz tih papuca. Edited June 27, 2008 by mei
Hippie Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ... ili iznosene.... kapiram da je zdravije da idu bose, mozda ugaze u neku baricu pa operu tu stroku.....
mei Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 da, da, cesto su skroz izlizane i deformisane + prasnjave, uffff, dok se vozim u bus-u svasta vidim.
cyberwor/L/d Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 i ja imam jednu od pre 2 god, opet je neko nas kopirao clanke iz nekog inostranog Cosma iz 2005 il' tako nesto.... Izgleda "opet" Svedjani kaskaju za svetom. Ja videla na MSN modnoj strani (juce, prekjuce?), clanak sa sve mestima koja prodaju takve suknje + cenama (pomenuse i neku poznatu manekenku), sliku sam samo kopirala ovde ... Tja, ja ionako ne pratim trendove a narocito te koji nisu nimalo zenstveni ... pa ajd, nema veze Sam? vi prevrcite ocima i krijte se u tim buricima od sukanja DakleM, objavljeno 26. juna OVE godine:http://salongk.msn.se/msn_mh_article.aspx?...&categID=25
Redridinghood Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Pfff pa to znaci da Srbija ide ispred sveta! :D I da slazem se sa svim hejtovima upucenim japankama iznad
mei Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Pfff pa to znaci da Srbija ide ispred sveta! :Dte suknjice vidjam i ovde po radnjama, i mi zaostajemo. takodje, za dosta stvari koje kupim, dobijem komentar od sestre, ah, pa to se ovde (i.e. u Srbiji) nosi vec dve godine i slicno <_< .
baklavica Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ^ e, i ja se secam te tvoje super suknje jos od prvog predstavljanja :)moja je pimkie od 6 evra, al sta ima veze...(najbolje obozavam kad me mrzi da uopste probam nesto za sitne pare i onda to nesto nosim dok se ne raspadne)izvinjavam se na trolu hejta, danas stvarno nema nista za hejt.mogu samo sebe da hejtujem...posto sam opet zaglavila u shoppingu tri dana pred rasprodaje <_<
Recommended Posts