Gonzo Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 (edited) zanimljivo je to, ni sama ne znam u kojem su se točno trenutku modne povijesti stopala počela smatrati neuglednim, odnosno privatnim dijelom tijela? anyone, leia?cenim da je to trenutak razvoja interneta a s njim i širenja i legitimizacije voajerizma i fetišizma, međ kojima foot fetish zauzima jednu od top tri pozicije. tako da možemo reći da fiksiranje obnaženih prstića zgodne koleginice nije mnogo različito od gvirenja u dekolte. thus, korporativna ograničenja, bolje je sprečiti nego lečiti. Edited June 22, 2008 by Maistor
Leia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 zanimljivo je to, ni sama ne znam u kojem su se točno trenutku modne povijesti stopala počela smatrati neuglednim, odnosno privatnim dijelom tijela? anyone, leia?nisam sigurna da je taj trenutak ostao zabelezen. sa ove distance mozemo samo nagadjati, jedna od teorija kaze da se to zbilo negde kad je i onaj dlakavi deo noge izmedju carapa i pantalona postao privatan...mene i sada malo zbunjuje kada se cipele s otvorenim prstima nađu na korporativnim popisima "nedoličnih" odjevnih predmeta, uz bok minjacima, majicama koje otkrivaju pupak ili dekolteima do istog.cenim da su ovde umesto modnih na snazi zakoni verovatnoce, iliti kolike su sanse da nesto sa ove liste izgleda neprihvatljivo na prosecnom sluzbeniku...a tu je negde, ruku pod ruku, i poslovicno ubijanje entuzijazma za sexual harassment-om na radnom mestu.
lena21 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 strašno iskomplikovasmo temu,i dovedosmo je opet da mrzimo osobu/delove osoba a ne odevni predmet što naravno nije dobro a ne odgovara ni nazivu topika, elem, za mene nema ništa lepše i seGsije od lepog negovanog muškog stopala, mislim da isto važi u obrnutom smeru iz ugla muškaraca i ženskog stopala.Ne volim, grube,glomazne muške fol sandale koje više podsećaju na letnju varijantu zimske obuće,tako da mučeni vlasnik liči na Jetija zalutalog u tropske predele,mada lepo stopalo muško/žensko napravi i ruznu sandalu eyes friendly.A letnji muško/zenski dress cod zavisi od mnogo toga ponajviše od vrste posla, nešto što je primereno za čoveka koji je recimo terenac svakako nije za kancelarijskog čoveka, mada muškarci ruku na srce nemaju toliko prostora za frljanje u odevnim kombinacijama ko mi žene,mi smo tu ipak neprikosnovene.
Leia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 strašno iskomplikovasmo temu,i dovedosmo je opet da mrzimo osobu/delove osoba a ne odevni predmet što naravno nije dobro a ne odgovara ni nazivu topika,Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda, bez obzira na starost -_-
FranziskaKafka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 (edited) Mis'im... jeste pojava, i to vrlo rasprostranjena, a od nje mi se prevrne utroba (i danas je videh): kada neko nozem sece nokte na nogama jer su pretvrdi za grickalicu. Edited June 22, 2008 by FranziskaKafka
Matilda Ivancic Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Mis'im... jeste pojava, i to vrlo rasprostranjena, a od nje mi se prevrne utroba (i danas je videh): kada neko nozem sece nokte na nogama jer su pretvrdi za grickalicu. a ziletom?
Nicol Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 to je već ukusno. kao da jedem veeliku čokoladu s lješnjacima.
Leia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a nisam li ja govorila da elaborati o papcima nece na dobro izaci.
paculla Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 hocu da nastavim da vas smaram. juce je donadoni imao majcu ispod kosulje. ajde holandez, ali italijan me razocarao. mozemo da zakljucimo - ko obuce majcu ispod kosulje, gubi utakmicu. sampionat uzimaju rusi (guus nosi kravatu) ili nemci (loew ima razdrljenu kosulju, bez majce).
FranziskaKafka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a ziletom?Isti djavo, ali ipak... kad pomislim da ce onaj noz oprati i vratiti u escajg... :yucky:
lena21 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Isti djavo, ali ipak... kad pomislim da ce onaj noz oprati i vratiti u escajg... :yucky:[/quoteFranzi,imaj milosti, nemoj više tako eksplicitno,vreme je ručka...
Matilda Ivancic Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Isti djavo, ali ipak... kad pomislim da ce onaj noz oprati i vratiti u escajg... oprati?
cyberwor/L/d Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Citam da u ovog leta moderne tzv. "pufnaste" suknje. Bas mi se ne svidja.
Recommended Posts