Sandradjer Posted December 11 Posted December 11 2 hours ago, barfly said: Malo pre sam video na RTS-u - karirani sako i rolka. Gentleman style 2 1
Svemir Zeka Posted December 11 Posted December 11 56 minutes ago, Sandradjer said: Gentleman style Nosio Vučić 1
ivy Posted December 12 Posted December 12 necu reci nista novo ali i dalje mi se povraca od tinejdzerskih golih skocnih zglobova... kako su glupavi i kad bi znali koliko je vise kul sarena ili neocekivana carapa.. a leti su nosili carape na papauce.. 5 4
Popular Post Boksi Posted December 12 Popular Post Posted December 12 Ja ovo ne shvatam: Spoiler 1 12 1
Mel Posted December 12 Posted December 12 1 hour ago, Boksi said: Ja ovo ne shvatam: Hide contents Pa seksi je jbg, sex sells. 1 2 1
Shan Jan Posted December 12 Posted December 12 Ja samo da posaljem jedan love za ovu modu golih pupaka. Nek potraje koliko god moze 2
Boksi Posted December 12 Posted December 12 1 minute ago, Shan Jan said: Ja samo da posaljem jedan love za ovu modu golih pupaka. Nek potraje koliko god moze Kad vidim go pupak prvo na šta pomislim je bubreg. Jbg, u tim sam godinama 2 2
Mel Posted December 12 Posted December 12 Just now, Boksi said: Kad vidim go pupak prvo na šta pomislim je bubreg. Jbg, u tim sam godinama Videh jutros neku zenu, goli clanci na nogama, neki lep kaput ama sad je za perjanu jaknu, prodjoh pored po sistemu ne mogu da je ni gledam meni dodje hladno. Za pupak verovatno bih pocela da ridam ili tako nesto. 1 4
Sandradjer Posted December 12 Posted December 12 5 minutes ago, Mel said: Videh jutros neku zenu, goli clanci na nogama, neki lep kaput ama sad je za perjanu jaknu, prodjoh pored po sistemu ne mogu da je ni gledam meni dodje hladno. Za pupak verovatno bih pocela da ridam ili tako nesto. Auuuu 1
Ras Posted December 12 Posted December 12 2 hours ago, Boksi said: Ja ovo ne shvatam: Hide contents Boksi, šta te nervira? Neki ajtem, ili pojava?
Boksi Posted December 12 Posted December 12 5 minutes ago, Ras said: Boksi, šta te nervira? Neki ajtem, ili pojava? Pa pre bih rekla trend Ne nervira me, samo ne shvatam. Da li me ozbiljno pitaš? Ti se ovako oblačiš? Imaš izvajane kvadricepse? Da obrazlažem neshvatanje?
Shan Jan Posted December 12 Posted December 12 Sto voli ovaj @Sandradjer da lupa minuse a posle se zali kad je stigne karma. Pupkomrsci jedni 1
Boksi Posted December 12 Posted December 12 (edited) @Ras Meni je lepše kad se nešto nazire, sluti i nije sva odeća za svaki tip gradje. Meni ovo nije lepo, ni elegantno. Ni sportski. A nije baletan. Edit: I izvini zbog rafalne paljbe u prethodnom postu Edited December 12 by Boksi 2
Recommended Posts