Jump to content

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

On 30. 11. 2011. at 14:31, ToniAdams said:
fak, ja narucio 1
trebalo je ipak 2, zbog ravnoteze
  • Replies 2.5k
  • Views 310.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 11. 10. 2011. at 18:57, slepa živana said:
pa znaš kako izgleda taj frenč manikir, bezbojni lak na noktu, a ono što pošten svet seče, to je prvobitno bilo nalakirano belim, a sad ga tretiraju i crnom i sivom, pa izgleda ko da si pobego iz groba.
joj ako je to ono našta ja mislim, to je bezvezno i kad je belo, a mogu misliti na šta liči kad je crno i sivo...ali naravno da nisam mislila na to, nego na pola uzdužmoraću izgleda da uslikam prvom prilikom da bi se shvatilo o čem se radi :D(al sad ne mogu jerbo su mi 2 nokta puknuta i bezvezna i ne mogu se lakirati, pa čim porastu)
  On 13. 11. 2011. at 19:17, darling said:
mrzim hulahopke ispod pantalona, a najvise od svega iz te kategorije mrzim najlon carape ispod farmerki. bljak.
a šta da se radi kad je hladno? :huh:mislim, ja svake jeseni/zime nosim hulahopke ispod pantalona, kad je srednje hladno najlonke/grilonke, kad je mnogo ladno debele hulahopke

Edited by Amelija

On 2. 12. 2011. at 11:17, Amelija said:
a šta da se radi kad je hladno? :huh:mislim, ja svake jeseni/zime nosim hulahopke ispod pantalona, kad je srednje hladno najlonke/grilonke, kad je mnogo ladno debele hulahopke
ne znam, svako za sebe trazi resenje, i nek se svako nosi kako mu odgovara, a ovde dodjemo da svako ispovedi svoj poremecaj :lol: jedna moja sto je propagirala strongbalans narukvicu i sto je govorila da joj pomaze, potpunoj tisini ove nedelje, nakon razotkrivajuceg teksta, skinula je s ruke. ostao je samo sat...
  • Author
  On 30. 11. 2011. at 14:51, kud_genijalci said:
E, ali to nije sve.Hulahopke ispod sintetičkih pantola, a dole sandale.Pa majica s natpisom na engleskom, a preko bluza, oko struka uvezana džeperiška s 50 posto sintetike, a sve to - leti, na plus 30 i više.A u rukama džak i torbuljak.U gradskom autobusu, gde je plus 50 stepeni.
ma fali ti ciklama trenerka od sjajnog frotira, sa natpisom dangerous na bulji od cirkona
  On 2. 12. 2011. at 13:30, gazza1 said:
ma fali ti ciklama ljubicasta trenerka od sjajnog frotira plisa, sa natpisom dangerous juicy na bulji od cirkona
  On 2. 12. 2011. at 11:26, darling said:
ne znam, svako za sebe trazi resenje, i nek se svako nosi kako mu odgovara, a ovde dodjemo da svako ispovedi svoj poremecaj :lol: jedna moja sto je propagirala strongbalans narukvicu i sto je govorila da joj pomaze, potpunoj tisini ove nedelje, nakon razotkrivajuceg teksta, skinula je s ruke. ostao je samo sat...
ako oce da tapne, uzimam, verujem da se radi o zaveri kontra zdravlja
  • 2 months later...

Kada ce zene* shvatiti da se helanke nose umesto carapa a ne umesto pantalona?* sa akcentom na mladje zene, ljubiteljke sljokica, solarijuma i sjajeva za usne.

Edited by sailorman

Sto, sta hvali?

Ali pantalone obavezno da budu zvoncare! Što manje segsi! Ua!

On 1. 3. 2012. at 15:08, Milogled Bluff said:
Sto, sta hvali?
Pa nem pojma, meni gadno. Ustvari ne toliko gadno koliko drustveno neprihvatljivo™. Ko kad bi se setale u hulahopkama, a nista preko. Jednostavno, nakaradno je.@mojo: A sto su ti zvoncare nesegsi?

Edited by sailorman

On 1. 3. 2012. at 15:24, sailorman said:
Pa nem pojma, meni gadno. Ustvari ne toliko gadno koliko drustveno neprihvatljivo™. Ko kad bi se setale u hulahopkama, a nista preko. Jednostavno, nakaradno je.
Konzervo <_<
  On 1. 3. 2012. at 15:24, sailorman said:
Pa nem pojma, meni gadno. Ustvari ne toliko gadno koliko drustveno neprihvatljivo™. Ko kad bi se setale u hulahopkama, a nista preko. Jednostavno, nakaradno je.
+ milion.Ono što meni nije jasno je, osim gore navedenog, je to što helanke mogu da nose samo ribe sa perfektnim hogama&dupetom. Dakle, oko 3% ženske populacije.To bi bilo ko ja da se šetam sa pripijenom belom majcom na kojoj piše Armani. Cirkonima, 'f kors.A ne samo što je gadno, nego i ističe moju nemogućnost da podignem više od 40kg na bendžu™.
  On 1. 3. 2012. at 15:15, mojo said:
Ali pantalone obavezno da budu zvoncare! Što manje segsi! Ua!
Uuuu, meni su zvoncare, onako... :wub:. Pa još kada se nose nisko, na kukovima. :naughty:
  On 1. 3. 2012. at 15:30, Milogled Bluff said:
Konzervo <_<
Pa jest, ispadne da sam konzerva.. A ja ustvari nemam nista protiv isticanja nogu, dupeta i drugih oblina i ekstremiteta, samo apelujem na zene da to rade sa malo vise stila i originalnosti. Nosenje donjeg vesa kao gornjeg je suvise banalno.

helanke i oduzi kardigan su vrh. a vi nemate pojma.

On 1. 3. 2012. at 16:43, morgana said:
helanke i oduzi kardigan su vrh. a vi nemate pojma.
pa jeste.ali to onda znači da su helanke u funkciji čarapa, a ne pantalona. Sem ako "oduži" ne znači "do kukova".:D