cmrlj Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 je l primetio neko da sad zene nose lak za nokte ali na par noktiju neki drugi, sve obicno vristecih boja? ja videla tri, moguce da se zapatilo.
dunja Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 sorts i cizme, primetih da je trend.a i cizme na 30 stepeni su za povratiti.ma meni one čizme što im vire prsti nikako ne ulaze u glavu
cmrlj Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 videla vec dve u crnim najlon carapama bez stopala, a donji sav cipka debela. bojim se da je trend na pomolu
Killiana Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ja nosim razlicite boje lakova. i cizme na haljine.u sred leta.i verovatno jos milion drugih stvari radim koje nailaze na opste zgrazavanje ljudi koji se apsolutno dosadno oblace.
cmrlj Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 i verovatno jos milion drugih stvari radim koje nailaze na opste zgrazavanje ljudi koji se apsolutno dosadno oblace.provalila si me :(
Gonzo Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 videla vec dve u crnim najlon carapama bez stopala, a donji sav cipka debela. bojim se da je trend na pomolu zar to već nije trend odavno?i da, provalila te kili, konzervo <_<
dig_chohano Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ljdi koji smrde kao divlje zveri. Uginule divlje zveri. U kanalizaciji uginule divlje zveri.
sailorman Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 zar to već nije trend odavno?Jeste, bilo hit pre 5-6 godina. Medju splavarkama. Jese sad mozda zapatilo medju hipsterkama?
ToniAdams Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 (edited) Ljdi koji smrde kao divlje zveri. Uginule divlje zveri. U kanalizaciji uginule divlje zveri.hteo si u belgiju, ko te jebe sad. Edited October 6, 2011 by ToniAdams
Gonzo Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jeste, bilo hit pre 5-6 godina. Medju splavarkama. Jese sad mozda zapatilo medju hipsterkama?ne znam :(
dig_chohano Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Više iz kola ne izlazim, jebe mi se. Mada, možda smrad stakla istopi.
ivy Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 (edited) videla vec dve u crnim najlon carapama bez stopala, a donji sav cipka debela. bojim se da je trend na pomolu 80s are back? Edited October 6, 2011 by ivy
pt 2.0 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ja nosim razlicite boje lakova. i cizme na haljine.u sred leta.i verovatno jos milion drugih stvari radim koje nailaze na opste zgrazavanje ljudi koji se apsolutno dosadno oblace.meni je sve navedeno v. simpatično, a ja se apsolutno dosadno oblačim :)
Recommended Posts