September 20, 201113 yr je l primetio neko da sad zene nose lak za nokte ali na par noktiju neki drugi, sve obicno vristecih boja? ja videla tri, moguce da se zapatilo.
September 20, 201113 yr sorts i cizme, primetih da je trend.a i cizme na 30 stepeni su za povratiti.ma meni one čizme što im vire prsti nikako ne ulaze u glavu
October 6, 201113 yr videla vec dve u crnim najlon carapama bez stopala, a donji sav cipka debela. bojim se da je trend na pomolu
October 6, 201113 yr ja nosim razlicite boje lakova. i cizme na haljine.u sred leta.i verovatno jos milion drugih stvari radim koje nailaze na opste zgrazavanje ljudi koji se apsolutno dosadno oblace.
October 6, 201113 yr i verovatno jos milion drugih stvari radim koje nailaze na opste zgrazavanje ljudi koji se apsolutno dosadno oblace.provalila si me :(
October 6, 201113 yr videla vec dve u crnim najlon carapama bez stopala, a donji sav cipka debela. bojim se da je trend na pomolu zar to već nije trend odavno?i da, provalila te kili, konzervo <_<
October 6, 201113 yr Ljdi koji smrde kao divlje zveri. Uginule divlje zveri. U kanalizaciji uginule divlje zveri.
October 6, 201113 yr zar to već nije trend odavno?Jeste, bilo hit pre 5-6 godina. Medju splavarkama. Jese sad mozda zapatilo medju hipsterkama?
October 6, 201113 yr Ljdi koji smrde kao divlje zveri. Uginule divlje zveri. U kanalizaciji uginule divlje zveri.hteo si u belgiju, ko te jebe sad. Edited October 6, 201113 yr by ToniAdams
October 6, 201113 yr Jeste, bilo hit pre 5-6 godina. Medju splavarkama. Jese sad mozda zapatilo medju hipsterkama?ne znam :(
October 6, 201113 yr videla vec dve u crnim najlon carapama bez stopala, a donji sav cipka debela. bojim se da je trend na pomolu 80s are back? Edited October 6, 201113 yr by ivy
October 7, 201113 yr ja nosim razlicite boje lakova. i cizme na haljine.u sred leta.i verovatno jos milion drugih stvari radim koje nailaze na opste zgrazavanje ljudi koji se apsolutno dosadno oblace.meni je sve navedeno v. simpatično, a ja se apsolutno dosadno oblačim :)