Jump to content
IGNORED

Kazi mi koji bi lik bio

3opge

Recommended Posts

Posted

kako je smesno kad ljudi pisu da bi voleli da budu neki likovi iz skroz nekih nepoznatih knjiga samo da bi se pohvalili da citaju ili samo da bi ispalo tako a ustvari uopste ne citaju...realno ja bih voleo da budem aragorn iz gospodara prstenova...jes da knjigu nisam citao ali sam zato film odgledao nekoliko puta i to sva tri dela nekoliko puta...aragorn bih voleo da budem zato sto je on ubica uruk-haia, oraka i ostale smrdljive zgadije predvodjene zlocinackom upravljackom rukom zlog smrada saurona

Posted
kako je smesno kad ljudi pisu da bi voleli da budu neki likovi iz skroz nekih nepoznatih knjiga samo da bi se pohvalili da citaju ili samo da bi ispalo tako a ustvari uopste ne citaju...
upravo. evo, vasudeva bi hteo biti leopold bloom. a svako ko je procitao knjigu zna da ne postoji ni jedan jedini razlog zbog kog bi neko hteo da bude lik koji dangubi okolo i misli neke gluposti.on topic: ja bi volo da budem vukodlak ko jack nicholson u the wolf (valjda ima i knjiga). da danju mogu da se foliram po kancelarijama, a nocu izlazim i pravim sranja, i niko me ne provali.
Posted
kako je smesno kad ljudi pisu da bi voleli da budu neki likovi iz skroz nekih nepoznatih knjiga samo da bi se pohvalili da citaju ili samo da bi ispalo tako a ustvari uopste ne citaju...realno ja bih voleo da budem aragorn iz gospodara prstenova...jes da knjigu nisam citao ali sam zato film odgledao nekoliko puta i to sva tri dela nekoliko puta...aragorn bih voleo da budem zato sto je on ubica uruk-haia, oraka i ostale smrdljive zgadije predvodjene zlocinackom upravljackom rukom zlog smrada saurona

A sto se ti sada hvalis da gledas filmove?

:rolleyes: Realno ja bih volela da budem ja. Nerealno bih mogla da budem Ljosin Don Rigoberto i da imam sedmodnevni licni ritual. Ovi sto nisu citali, a foliraju se da jesu, znace na sta mislim. cool.gif Moram samo da nadomestim nedostajucu maljavost, ali nista i nikad nije idealno..angry.gif

Posted
sta, dosadilo ti da budes zombi?
pa i nije, sta znam. najbolje bi bilo kad bi danju mogao da budem zombi, a nocu vukodlak.
  • Haha 1
Posted
pa i nije, sta znam. najbolje bi bilo kad bi danju mogao da budem zombi, a nocu vukodlak.
Grunf to moze.
Posted

to si ti nesto pomesao. grunf je danju zombi, a nocu propalica koja se valja po slivniku i povraca po sebi.

Posted
upravo. evo, vasudeva bi hteo biti leopold bloom. a svako ko je procitao knjigu zna da ne postoji ni jedan jedini razlog zbog kog bi neko hteo da bude lik koji dangubi okolo i misli neke gluposti.
konju, ovo nije anketa u kojoj se pricaju zelje, inace bih rekao da zelim da budem, stajaznam, Odisej, nego koji lik mislite da predstavljate!nego reci mi, jesi li odvojio vreme i citao dajdzest Ulisa na Wikipediji, ili si poslao SMS nekom obrazovanom drugaru da ga pitas o cemu se tu radi pa te on eskivirao kratkom porukom da je Leopold Blum lik koji "dangubi okolo i misli neke gluposti"?
Posted
konju, ovo nije anketa u kojoj se pricaju zelje
ne znam ja to.
inace bih rekao da zelim da budem, stajaznam, Odisej, nego koji lik mislite da predstavljate!
pa ulis znaci odisej, retarde.
nego reci mi, jesi li odvojio vreme i citao dajdzest Ulisa na Wikipediji, ili si poslao SMS nekom obrazovanom drugaru da ga pitas o cemu se tu radi pa te on eskivirao kratkom porukom da je Leopold Blum lik koji "dangubi okolo i misli neke gluposti"?
jok, procito, i to je moj digest.
  • Haha 1
Posted (edited)
pa ulis znaci odisej, retarde.
Zastrasujuce si glup. Postavio sam ovu suptilnu analogiju da ukazem na jaz izmedju zelja i realnosti koji je isti izmedju mitskog Odiseja i Dzojsovog smotanog Leopolda kao i izmedju mog ocekivanja od zivota i njegove trapave realizacije, a ti...eh. I citao si "Ulisa". Vazi. Koliko znam, tebe smori i citanje etikete na pivu. Edited by vasudeva418
Posted

tu suptilnu analogiju postavi caletu, koji te je vaspito.

Posted

mene je bar vaspitO.

• Haha 1
Posted

Ljevin (Ana Karenjina) ili Iago (Othello).Ljevin - dobričina, socijalista, romantik, vjerni drugar.Iago - kreativan i zao, unosi sumnju i razdor.

Posted

ja bih volela da budem jedan od patuljaka iz snežane i 7 patuljaka... ekipa, pevanje, šljaka baš lep život... nisam čitala, ali su mi čitali :D

Posted

kingova potpaljivačica Charlie McGee. šta bih sve spalio, ih!iliujak, iz "uloge porodice u svetskoj revoluciji". šta je taj ženskih obrn'o.no, kasno je i za prvo i za drugo.