Mocking Bird Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 (edited) U ovom, ženskom obliku, bila bih Margarita (Margareta) iz "Dame sa kamelijama", a da sam muško - definitvno Andreas Dopler iz "Doplera".Inače, gajim vrlo velike simpatije prema likovima konkubina, metresa u književnosti. Edited March 15, 2008 by Mocking Bird
Foxy Grandma Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Bila bih Anthony Kiedis!Knjiga naravno "Scar Tissue"... Bila bih on jer mu je Flea drug iz detinjstva.
angelfish Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ajme morgipa da savrseno znas sta je prstohvati jos savrsenije da shvatas koliko je za pola merice mastista je firnajz a sta najkvirczavidim tiod srca
ubuntu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kao žensko bio bih Margarita iz Majstora i Margarite - zbog letenja i bliskih veza sa Sotonom.Kao muško bio bih Atikus Finč jer od svoje jedanaeste godine ulazim u sudnicu kao on.Ali ovi popularni likovi zauzeti su još dok ja nisam ni znao da postoji ovaj sajt.Pa kad je tako - Berg iz dela Bruna Jasjenjskog "Noge Izolde Morgan". Lik sličan onome koga u filmu Mašinist igra Christian Bale, a možda je i bio inspiracija zanj.
Paprichica Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kao musko bila bih bilo koji Hemingvejev glavni junak ( osim starca) i pecala bih po ceo dan. Malo me brine sto ne mogu da smislim koji bih zenski lik bila, zene me slabo dojme.
Krotka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Bila bih Krotka iz istoimene pripovetke Dostojevskog ;) .
LaRicca Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 (edited) Кад си дете, мислим да је најбоље бити Том Сојер, јер сваку тешкоћу реши у своју корист на одличан начин.Сетих се неки дан Авдагине Фате из "На Дрини ћуприје". Нешто сам расправљала са оцем и нико неће да одступи ни педаљ, баш зато што смо исти. ^_^ Edited December 23, 2008 by LaRicca
Glorfindel Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ja bih bio Tijana iz Selimoviceve Tvrdjave, Glorfindel sam vec, a bio bih i grof Vronski (:)).
FranziskaKafka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Moram sad da zeznem temu: bilo bi lepo kad bismo dolazili u takve situacije da manje zivimo neke situacije i zivote likova iz romana a vise "pravi" zivot.
Dankan Ajdaho Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 (edited) Muad'Dib :) Edited December 25, 2008 by laki21
Filipenko Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Paul von Oberstein iz Ginga Eiyū Densetsu.
Recommended Posts