lessa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 (obviously) Lessa iz Leta zmajeva Anne Mc Caffreyjer je ukrotila Ramothjer je skontala da se zmajem moze putovati i kroz vreme a ne samo kroz prostorjer je razbila sistem koji je zenama zabranjivao jahanje zmajevajer je spasila Pernjer je smuvala najboljeg tipamada, moze i Milchica (vidi avatar) Milchica ima mac ispod suknje, bori se protiv azdaja i nosi dzombave cipele
אַף אֶחָד Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 petuljak iz brezuljka votersipa(bar se danas tako osecam.)
angelfish Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 edit: telepatija sa angelfish, pa sam editovala. Imale smo pishopatotelepatiju ? :o
Chivo D'Arbo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ja sam dosta dugo zelela da budem maja. posto je maja bila sve. volela je mamu i tatu, batu, zivotinje, isla je na skijanje, bila je maja mala domacica, razvaljivala matematiku, ronila i plivala ko ajkula, nije se bas mnogo lozila na lutke, vise onako, da zadovolji one koji bi joj ih poklonili.jos kao mala, shvatila je znacaj mira u svetu i jednakosti medju ljudima. uvek je ucila iz gresaka, na lose reci reagovala duhovitostima, bila je vickasta, umela je da peva (joj, koliko sam joj na tome zavidela), da crta, uvek je smisljala neke super igre, umela je da pravi kolace ali i sebi sije garderobu, i tako. savrsena. i dan danas me zanima sta je bilo sa njom kad je porasla ali, francuzi ko francuzi, nije im palo na pamet da ima onih koji zele da znaju sta je s majom kad naidju akne, pms, momci, posao i sve te gluposti.1) Svuda je bila i svasta radila, i dalje altruisticki pomagala svakome oko sebe, dogurala do doktorata, nije se udala, slamala dobra srca, zaljubljivala se u odmetnike, jer joj je to bio izazov. Buduci savrsena, vecito samovala... Tesko nalazila prave prijatelje, a i kad bi ih nasla, oni bi morali da "udju u neki avion"...Naravoucenije: Hendikepozno je biti "savrseno" dete. Sve posle toga je strmoglav, jer, ako si savrseno, umes i da razmisljas i - eto ti udesa i pecata na sudbinici.2) Ostala je i dalje savrsena, upisala je veterinu, ima svoju privatnu praksu, vozi Citroen C3 (jer je skromna), fura firmiranu sportsku eleganciju, pridruzila se antiglobalistickom pokretu, vegetarijanac je... I zivi sa predivnim deckom, kardiohirurgom... u njegovom nasledjenom stanu, u jednoj mirnoj ulici u centralnom gradskom kvartu. Imaju irskog setera i dve persijske macke.Naravoucenije: Savrseno dete stasa u savrsenu PC figuricu.
Mr.Smith Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 mike hammer ... all the rage+chiks+booze+screw 9-to-5 action ...kad je vec azazelo uzet
3opge Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 :uh:dosta prenemaganja, ajde konacno da te cujemo
3opge Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 mike hammer ... all the rage+chiks+booze+screw 9-to-5 action ...kad je vec azazelo uzetko je hteo da bude azazelo?
Nicol Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 onako neka žemska poput jane eyre, da puca od zdravlja i integriteta. ili barem sestra angelika iz glembayevih
uros_s78 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Student brazgotina, Amin Maalouf-SamarkandRazumihin, Dostojevski-Zlocin i kazna
nautilus Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Tit Andronik, autodestruktivno pošten lik. Ako mogu drame.Ako ne onda Knez Andrej iz Rata i mira.
saveznik Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Jedini lik koji bih bio je Smrt iz Disk sveta Terija Praceta. On je savrsena kombinacija mitskog arhetipa, neprikosnovenog gospodara zivota i smrti i lokalnog mrzovoljnog zajebanta. A ima i leteceg konja...
hijenahaha Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 (edited) A ja bih bio ona Lizaveta iz "Zlocina i kazne". Secate se ko je to? Naravno da ne. I sam Dostojevski je zaboravio. Svi znamo samo za babu-lihvarku. A njena bespomocna sestra, neocekivano, kolateralno zaklana? I jos surovije zaboravljena. Precutkivana tokom celog romana i samo uzgred pominjana tokom hiljada analiza istog.Ovom identifikacijom zelim da odam pocast Lizaveti. Edited November 18, 2007 by hijenahaha
Recommended Posts