luba Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ja sam dosta dugo zelela da budem maja. posto je maja bila sve. volela je mamu i tatu, batu, zivotinje, isla je na skijanje, bila je maja mala domacica, razvaljivala matematiku, ronila i plivala ko ajkula, nije se bas mnogo lozila na lutke, vise onako, da zadovolji one koji bi joj ih poklonili.jos kao mala, shvatila je znacaj mira u svetu i jednakosti medju ljudima. uvek je ucila iz gresaka, na lose reci reagovala duhovitostima, bila je vickasta, umela je da peva (joj, koliko sam joj na tome zavidela), da crta, uvek je smisljala neke super igre, umela je da pravi kolace ali i sebi sije garderobu, i tako. savrsena. i dan danas me zanima sta je bilo sa njom kad je porasla ali, francuzi ko francuzi, nije im palo na pamet da ima onih koji zele da znaju sta je s majom kad naidju akne, pms, momci, posao i sve te gluposti.a onda sam htela da budem laura higins. jedina ljubav doka holideja. pokerasica sa srebrnim brauningom zadenutim za podvezicu. mogla je da popije koliko i luk sort, dobrocudni teksasanin i zastitnik doka holideja. neprijatelje sredjivala britkim doskocicama i snaznom sakom. sama putovala po wild wild westu. doku spasila zivot nekoliko puta, negovala ga tokom napada tuberkuloze da bi povremeno skoknula da namakne neku kintu u partiji pokera.posle sam saznala da se laura nije zvala laura nego "big nose" kejt i da nije bila samostalna, odresita pokerasica nego nesto drugo, ali nema veze.i danas bih cesto volela da sam laura higins.
dare... Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 (edited) ja sam dosta dugo zelela da budem maja. posto je maja bila sve....a onda sam htela da budem laura higins. jedina ljubav doka holideja. pokerasica sa srebrnim brauningom zadenutim za podvezicu...i danas bih cesto volela da sam laura higins.Svaka čast! Da sam "momak veseljak" (a nisam ), potrudio bih se da te upoznam na svaki način...Ovo gore, je svakako dobitna kombinacija za svakog iole pametnog muškarca... :inn:Edit: Evo vidim i Indy te stavio na Minijature. (i sadržaj i stil i rečenica i malo slovo i još puno toga...) Edited November 8, 2007 by dare...
st.maurice Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Omnipotence, un-brotherly feelings, stotine vanbracnih potomaka, razmirice, intrige i haos u pravilnoj razmeri.(klik)Mada po ovome mi pre lezi sidekick Bill Roth
sheridan Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 poslednjih nedelja [znam da sam pateticna...], Zizela iz "Zlatne krvi" Lucijusa Separda (Giselle, The Golden by Lucius Shepard)....da te onda zovemo "ziza"? aurelijano buendija (pukovnik), odavno
angelfish Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzo iz "Malih zena" ( Devojcice, zavisi koji je prevod) ,da umem tako da promatram i opet ostanem tako nerazocarana.
kgmr Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 (edited) ivona od patricije hajsmit. zapravo, nije to odgovor na pitanje iz naslova, to je prosto tako. Aj smisli ko/sta bi volela da budes, pa da napravimo jedan lik po meri. ma po meri je svaki autobiograf (ili Kreator) koji uspe da se ogoli, a ne patetise, pokaze se u celosti, a ne preplavljuje. svaki onaj koji se, tako pubertetski, ne hvali manama, a stidi vrlina, koji smireno prica pricu. uvek su me zapravo okupirali pisci koji ne vole svoje likove, i oni koji uspeju da uravnoteze samoprezir i samoljublje, i u cijim je knjigama apologetija rezervisana za pickaste likove. zbog svega toga, skoro svaki lik bih volela da budem, a kad malo porastem, imacu i zreliji odgovor.edit: telepatija sa angelfish, pa sam editovala. Edited November 8, 2007 by kingmaker
Aleksija Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 koliko minuta je pristojno cekati pre nego sto nesto stavis na minijature? :)
betty Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 koliko minuta je pristojno cekati pre nego sto nesto stavis na minijature? :)dva-tri obavezno. a deset je bas onako, odmereno.
ToniAdams Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 (edited) koliko minuta je pristojno cekati pre nego sto nesto stavis na minijature? :)zavisi, dal zelis da se slihtas ili je iskreno. Edited November 8, 2007 by ToniAdams
Aleksija Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 dva-tri obavezno. a deset je bas onako, odmereno.ja sam ti jedna vospitana slihtara.
betty Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 neki od onih solzenjicinovih tugomira, sto se mucu, mucu, a u stvari su dusevno bogatiji no mi, al to niko ne zna.ili mozda neko drugi. hm.
Aleksija Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 @bghost: e jebiga, sad moram i tebe na minijature (necu, ne boj se, samo pretim iz sale).a ja bih volela da budem dobri vojnik svejk :)i da, potpuno ste me sad razbili, odoh da citam misterije i placem kad ludi nagel umre od ljubavi.
betty Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 i da, potpuno ste me sad razbili, odoh da citam misterije i placem kad ludi nagel umre od ljubavi.samo nemoj srednjevekovne, da ne pozelis da budes catherine levendeur. jer to je moj izbor (al ko to jos cita).
kurdi Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Hteo sam da budem i Fogel iz Meseceve palate jer sam hteo da se sjebem. E, taj sam jedino bio.:uh:
Yossarian Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Sal Paradise... I never wanted to be a barber anyway... I wanted to be....a Lumberjack! ... :D
Recommended Posts