Jump to content

Predmeti, predmeti

Featured Replies

kad na red dodje drevno telefoniranje, centrale i prespajanja bice neki drugi predlog......prestilizovanost, neVroza, frustAcija, beat rhytm. sve je tu.poz

Edited by le petit nicolas

• Author
kad na red dodje drevno telefoniranje, centrale i prespajanja bice neki drugi predlog...
Ma jok.Kada na red dodje drevno i ne tako drevno iole normalno telefoniranje, zna se:http://www.parapsihopatologija.com/forums/...?showtopic=7988
...Sve drugo, a najvise najcesce korisceni izgovor da sluzi i bitno olaksava posao takozvanim poslovnim ljudima je samo nacin da se sakrije (najcesce od samog sebe) neorganizovanost...
Umberto, sine? :lol: Hvala lepo, ovo je bilo brzo i o, kako tacno. Bas me je podsetilo na delic "Kako ne upotrebiti mobilni telefon"- iz "Minimalnog dnevnika". Za jedan citat mu hvala narocito, dodajem ga kao prilog, jer - nekako mi se cini- pravda i moju averziju prema doleopisanima.

"... Slede preostale dve i to rizicne kategorije (i za sebe i za nas). U jednoj su svi oni koji nigde ne krecu ako ne mogu da caskaju o frivolnim stvarima sa prijateljima i rodjacima od kojih su se upravo rastali. Njima je tesko objasniti zasto ne bi trebalo da to cine: ako im ne polazi za rukom da pobegnu od te prinudne interakcije i uzivaju u trenucima samoce, ako ne mogu da se zainteresuju za ono sto rade u tom momentu, da iskuse udaljenost posto su spoznali bliskost, ako ne mogu da se ne razmecu svojom ispraznoscu, nego od nje prave amblem i barjak, pa dobro, onda je to problem za psihologe. Smetaju nam, ali moramo razumeti njihovo njihovo strasno unutrasnje siromastvo, zahvalni sto i sami nismo takvi i oprostiti im (ne dozvolite da vas obuzme luciferska radost sto niste kao oni, jer to bi bila oholost i nesostatak milosrdja)..." :wicked:

@woodoinst: je li ovaj link sala, ili izistinski :o mislila sam na one lepe male centrale sa spajanjima. bilo ih je, na primer, na hotelskim recepcijama (jos krajem 1980-ih, u gradu londonu). imale su emajlirane poklopce sa otisnutim brojevima soba. oni bi milo zaklepetali po drvenoj ploci kad "soba" zatrazi vezu:wub:za sve one koji su imali vlast nad (pre)spajanjima pustam poz

• Author
@woodoinst: je li ovaj link sala, ili izistinski :o mislila sam na one lepe male centrale sa spajanjima. bilo ih je, na primer, na hotelskim recepcijama (jos krajem 1980-ih, u gradu londonu). imale su emajlirane poklopce sa otisnutim brojevima soba. oni bi milo zaklepetali po drvenoj ploci kad "soba" zatrazi vezu:wub:za sve one koji su imali vlast nad (pre)spajanjima pustam poz
Jao, izvini, mislio sam da mislis na obicno svakodnevno telefoniranje, danas i ovde.... Fiksnim.O TIM centralama cemo posebno. Imaju one svoje cari.Sorry, jos jednom.
  • Author
Komercijalno trziste gvozdurije poznate pod imenom oruzje je posle sloma istocnog bloka ozivelo pored ostalog brojnim programima modernizacije velikog broja migova zatecenih u sluzbi. Ponuda je bila veoma siroka, a kombinacije neverovatne: Izrael, Kina, Rumunija, neke zemlje ex-Jugoslavije?.
Ne racunajuci pomenute krpeze, jedno inzenjersko dostignuce ipak nastavlja da zivi:00232.jpg00232.jpg00233.jpg00234.jpg00235.jpg00236.jpg00237.jpgOvako je pocelo: treci s desna prvi probni pilot G.K. Mosolov, cetvrti A.I. Mikojan, sa timom strucnjaka, pored verzije E-8/2Mosolov_001.jpgG.K. Mosolov, probni pilot, posle jednog od prvih letova prototipomBroonov.jpgA.G. Brunov: vodja celokupnog projekta na cijem je celu bio preko 2 decenije00238.jpgPrvi serijski slikan sa odgovornima. G.K. Mosolov je u kabini aviona

Edited by woodooinstalater

postovani,postajete sve hermeticniji. molim, dajte neke captions. pa ne mozemo, valjda, stalno da iz propertiza vadimo cvonjke podataka za dalje traganje.poz: osoba lenja, bez jevtine karte ili indeksa. samo ima komsinicu-garderoberku koja fura sa tipom na ulazu.

• Author
postovani,postajete sve hermeticniji. molim, dajte neke captions. pa ne mozemo, valjda, stalno da iz propertiza vadimo cvonjke podataka za dalje traganje.poz: osoba lenja, bez jevtine karte ili indeksa. samo ima komsinicu-garderoberku koja fura sa tipom na ulazu.
Sta su captions i propertiz??? :ph34r: Bez zezanja.

Sta su captions i propertiz??? :ph34r: Bez zezanja.
caption je propratni tekst uz ilustraciju, zove se i "legenda".properties, izmedju ostalog, sadrze "putanju do izvora", sto dobijas iz menija (pri dnu) kad desno misokliknes na, recimo, fotografiju. ponekad te stvarno dovede do "izvora" :thumbup: pozps. faca je moslov. da. antikorektna, i vise: reklama za isto.

• Author
caption je propratni tekst uz ilustraciju, zove se i "legenda".properties, izmedju ostalog, sadrze "putanju do izvora", sto dobijas iz menija (pri dnu) kad desno misokliknes na, recimo, fotografiju. ponekad te stvarno dovede do "izvora" :thumbup: pozps. faca je moslov. da. antikorektna, i vise: reklama za isto.
Aaaa, razumeo, vecerasnji post je:Yefim Gordon & Keith Dexterwith Dmitriy Komissarov2008, Ian Allan PublishingISBN 978 1 8570 257 3Onaj predhodni je licna arhiva :ph34r: A Mosolova mozemo na Sudbine, uz Roze Vadima? Ima mesta, bas ispod posta o Katrin Denev :P

вот

• Author

CΠΑСИБО! :) Ima jedna cuvena, predratna: reci idu, otprilike - 'mi smo (staljinski sokolovi, podrazumeva se) piloti, avioni su nam pa prvom mestu, a devojke odmah za njima... (prevod extremno slobodan, mada ne treba znati ruski da bi se razumelo sta je pesnik hteo da kaze). Ali vredi poslusati. :lol:Edit: kada sam ovo postavljao, nisam mogao da cujem ton na tvom klipu, vidim da znamo o cemu pricamo :)

i ova moza da posluzi a meni je draza

• Author
:lol: Savrseno!Cestitam.Samo, gledam nesto ove 'spotove' i zao mi je sto malo ko obrati paznju (ideoloska zaslepljenost a i CCCP-a svima preko glave, kako i treba) koliko su oni u stvari, za svoje vreme - profesionalno besprekorno uradjeni.Nije dzabe Hauzer dve kulture koje su obelezile 20. vek - americku i sovjetsku - poistovetio upravo na filmu tvrdeci da njihova okrenutost tehnici najbolje dolazi do izrazaja upravo kroz tako tehnicku umetnost kakav je film.A mi precesto, nazalost, zaboravljamo doprinos sovjetskog (narocito postrevolucionarnog) filma - modernoj umetnosti. I ne samo filma...

блят, сердце кровью обливается.

Edited by makaronee