Д Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Naravno, čekanje u kilometarskom redu za toalet papir je nešto što samo može koristiti pojedincu.Не мање него доживотна кредитна зависност. Наравно, све се своди на тоалет папир. How convenient.
Eraserhead Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 (edited) Истина је да су Црногорци потомци ратоборних Илира у релативно-већинском смислу. То их ваљда чини и делом историје Римског царства, али то је само генетски, не и социо-културолошки.Ma već se osećam nekako posebno. A i nekako ljepše je biti potomak rimskog nego dušanovog carsta.Не мање него доживотна кредитна зависност. Наравно, све се своди на тоалет папир. How convenient. Rađe ću biti zadužen sa toalet papirom nego zadužen a bez njega. Edited March 23, 2010 by Eraserhead
Д Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ma već se osećam nekako posebno. A i bolje je biti potomak rimskog nego dušanovog carsta.А што, Душан је био Бугарин, па је мени то прихватљиво. :)
Д Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Dušan je bio Crnogorac. Па, јесте 1/8 као и ја, али је 6/8 био Бугарин.
Прслин Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 А што, Душан је био Бугарин, па је мени то прихватљиво. :) Dušan je bio Crnogorac.
pacey defender Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 kapicic je djubre zaslepljeno ideologijom, ali nemojmo zaboraviti da je on tu privrzenost ideji i rad za ideju dobrano naplatio. sto ga cini jos odvratnijim. "знате кад се ради о безбедности, не пита се закон"ali se barem znao neki red. licimuru.
foto Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 (edited) retko mi neka emisija podigne pritisak ali djed jovo je to uspeo u tolikoj meri da nisam uspeo ni da ga dogledam do kraja. picka sam sto nisam otiso ispred 92jke i pljunuo ga. Edited March 23, 2010 by foto
Nesh Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Da li mi se ucinilo ili je Cosic zaista rekao da u skolama u Srbiji po zidovima vise slike Draze Mihailovica?
Pontijak Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 retko mi neka emisija podigne pritisak ali djed jovo™ je to uspeo u tolikoj meri da nisam uspeo ni da ga dogledam do kraja. picka sam sto nisam otiso ispred 92jke i pljunuo ga.tu je mozda deo odgovora oko tog starca, zasto je imao zivot kakav je imao (moram da priznam da je bio poprilicno lep i markantan covek sudeci po fotografijama iz mladjih dana) - cak i u dubokoj starosti mu niko ne sme nista, mogu misliti kako su ga se tek plasili dok je bio u zenitu moci
April Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Da li mi se ucinilo ili je Cosic zaista rekao da u skolama u Srbiji po zidovima vise slike Draze Mihailovica? Jeste, izlupetao se samo tako, mada smo na to vec navikli.Tacna interpretacija je da su u udzbenicima istorije izjednaceni partizani i cetnici kao deo ukupnog antifasistickog pokreta.
stoka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Zašto se niko nije osvrnuo na novu programsku šemu Radija B92 koja se može protumačiti kao skandalozna. Naime, ukinuta je intrigantna emisija "Razglas" sa tatomirom, uđuom, bensedinom ... Umesto toga, u tom terminu ide zaglupljivanje MTV hitićima ...Gorico, odlazi!
Rorschach Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Unapred se izvinjavam ako je neko ovo već kačio negde na forumu. Brakus http://www.youtube.com/watch?v=mr9Ys4RhDd4
Bane5 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Zašto se niko nije osvrnuo na novu programsku šemu Radija B92 koja se može protumačiti kao skandalozna. Naime, ukinuta je intrigantna emisija "Razglas" sa tatomirom, uđuom, bensedinom ... Umesto toga, u tom terminu ide zaglupljivanje MTV hitićima ...U trenucima kada je slusanost u padu, cilj opravdava sredstvo.
pacey defender Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Zašto se niko nije osvrnuo na novu programsku šemu Radija B92 koja se može protumačiti kao skandalozna. Naime, ukinuta je intrigantna emisija "Razglas" sa tatomirom, uđuom, bensedinom ... Umesto toga, u tom terminu ide zaglupljivanje MTV hitićima ...Gorico, odlazi!Da. Nemas pojma koliko ce mi nedostajati Djuriceve dubokoumne konstatacije da je savremena levica u krizi, i Novakovicevo kukanje o nepravdama koje potresaju srpske sportiste.
Recommended Posts