April Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Znaci, Maja Nikolic gost kod Suzane i pricaju o Farmi. Ako je meni neprijatno, kako li se tek oseca Misko Bilbija?
stoka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 B92 je avangarda na srpskim prostorima. Prvi je preuzeo foru BBC-a da u pozadini prezentera vesti bude ispisana adresa njihovog sajta gde zainteresovani mogu detaljnije da se informišu. Posle je to uradio i RTS! B92 je prvi pokrenuo akciju izgradnje sigurne ženske gajbe, a, evo, svedoci smo da identičnu akciju sada inicira i RTS!B92 se sada prvi upustio u potez kreiranja svoje programske šeme na osnovu tzv "diskaveri" šeme, gde se smenjuju rijaliti programi. Stoga, preporučujemo sledeći koncept: Veran Matić i Boža Podunavac, u ulozi kamermana, padobranom se spuštaju u Zvezdarsku šumu i prave srpsku verziju Bera Grilza ...
ordi Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 imate top gear i na ultra kanalune znam termine, doduse
kapetanm Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 imate top gear i na ultra kanalune znam termine, doduseSvako vece iza 23 h. i posle repriza oko 01.40 h . Ali svako veche osim vikendom sto je pohvalno. Vec dugo ide, tako da ova sinocna epizoda sa B92 je kod ovih prikazivana ,par puta
pacey defender Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 (edited) Svako vece iza 23 h. i posle repriza oko 01.40 h . Ali svako veche osim vikendom sto je pohvalno. Vec dugo ide, tako da ova sinocna epizoda sa B92 je kod ovih prikazivana ,par putapa da. ko je hteo da gleda, mogao je i do sada. ne kapiram ovolike izlive oduševljenja, ako je ultra kanal u ponudi, dakako. Edited February 21, 2010 by pacey defender
Ryan Franco Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Do jaja je Top Gir. Sinoc prvi put gledao.
stoka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ima sad i ultimajt fajt na B92 ... B92 postaje čudna mešavina Pinka, SOS kanala i BBC-a.Međutim, B92 je i dalje najbolji i najavangardniji ...
Frank Pembleton Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Znaci, Maja Nikolic gost kod Suzane i pricaju o Farmi. Ako je meni neprijatno, kako li se tek oseca Misko Bilbija?Dva raspada jerdan pored drugog...Traba beleziti ovakve svinjarije, ali svako zaprepascivanje je suvisno.Svi koji se kao nesto iznenadjuju su ili naivni ili lazu sami sebe...
Renegade Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 pa da. ko je hteo da gleda, mogao je i do sada. ne kapiram ovolike izlive oduševljenja, ako je ultra kanal u ponudi, dakako.Plus je i prevod, koliko mi se čini, isti kao na ultri što znači u svakoj drugoj rečenici po neki prevodilački biser. Primer od juče: soft-top car = vrhunski soft automobil
renne Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Celo jutro u Dizanju kuknjava kako su Gorici Nešović sinoć odneli auto zbog neporpisnog parkiranja
teacher Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Celo jutro u Dizanju kuknjava kako su Gorici Nešović sinoć odneli auto zbog neporpisnog parkiranja Jel to onaj auto čiju je svaku isplatu rate kredita ispratila sa suzama u emisiji? Jbt, emisija bi trebala da se zove Reality Show: Gorica. Znam više o njenom privatnom životu, nego što znam o Damjinom.
Д Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Znam više o njenom privatnom životu, nego što znam o Damjinom.
renne Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jel to onaj auto čiju je svaku isplatu rate kredita ispratila sa suzama u emisiji? Jbt, emisija bi trebala da se zove Reality Show: Gorica. Znam više o njenom privatnom životu, nego što znam o Damjinom.Upravo taj, tzv mali Pežo. Kao i što dalje oplakuje svaku ratu kredita za stan.
Frank Pembleton Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Celo jutro u Dizanju kuknjava kako su Gorici Nešović sinoć odneli auto zbog neporpisnog parkiranja O kako sam srecan sto nisam prisustvovao tom hepeningu....A sadrzina kuknjave je ;)
Recommended Posts