Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

To sranje ima urednika :lol:

gleda li to iko mimo prenosa koje im ustupa Arena, vjerovatno najkrš televizija, između Studija B i Hepija, koji makar imaju Parove :lolol:

Posted

Znači još jedna ekipa grijača stolice prvorođenom kad mu se digne da nas maltretira ponedjeljkom, jedne sedmice kod Marića druge na B92

Posted

Doslo vreme da i Karadzic zaradi platu.

Dosta je i bio (siroj javnosti) nepoznata budala i olos...

Posted
Doslo vreme da i Karadzic zaradi platu.
Dosta je i bio (siroj javnosti) nepoznata budala i olos...
Znači vade se aduti iz dubine fioke...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

... sa dna kace.

Sent from my SM-N950F using controlled substances

Posted

Pogledao sam juče početak ovog Dnevnog reda. Koje đubre... Prvo ide uvodnik (čita Roksanda), u kojem se elaborira kako je Srbija jača nego ikad, zlatno doba itd. Onda kreće Karadžić da pita goste Kome smeta jaka Srbija? Kecmanović odgovara (parafraziram) kako postoje ljudi koji su ne svojom voljom odsrbljeni - pokatoličeni i islamizovani, pa nas zato preziru. Onda pita Ratka isto to i ja ugasim.

Posted

Mozda je djubre ali zato razbija sa gledanoscu...

Sundjer Bob u 10 ujutru je imao veci SHR% od cestitog Karadze :thumbd: , doduse nesrecnog Cokija verovatno i Vesna vise izbegava da pogleda

Posted

Sunđer Bob je umjetničko djelo takvog kalibra da ga ni u kom obliku ovo đubre od TV ne zaslužuje

• +1 2
Posted
5 hours ago, msv said:

Pogledao sam juče početak ovog Dnevnog reda. Koje đubre... Prvo ide uvodnik (čita Roksanda), u kojem se elaborira kako je Srbija jača nego ikad, zlatno doba itd. Onda kreće Karadžić da pita goste Kome smeta jaka Srbija? Kecmanović odgovara (parafraziram) kako postoje ljudi koji su ne svojom voljom odsrbljeni - pokatoličeni i islamizovani, pa nas zato preziru. Onda pita Ratka isto to i ja ugasim.

Ti ili imas celicne zivce ili si previse dobronameran. Emisiju s takvim nazivom ne bih gledao ni pod pretnjom zatvorske kazne. Nekad je u novinarstvu postojalo nesto sto se zove "sugestivni naslov", kombinacija reci koja treba unapred nesto da ti sugerise i da te odredi. Ovaj naslov je iz kategorije " da l' ti mama zna da si peder". Nista suptilna sugestija koja treba da te navede na nesto, samo cekicanje u glavu nacionalistickim narativom koji u startu podrazumeva da smo okruzeni neprijateljima kojima smetamo i da moramo stalno da drzimo prst na obaracu. Gosti su, naravno, pazljivo izabrani iz fundusa notornog olosa, dokazani specijalisti za podgrevanje tog narativa.

• +1 2
Posted (edited)

Sve se slažem, mazohistička radoznalost je kriva za tih bačenih 10 minuta života :D

Edited by msv
Posted
8 minutes ago, msv said:

Sve se slažem, mazohistička radoznalost je kriva za tih bačenih 10 minuta života :D

Ma, svi to radimo ali ja sam nekako prestao u poslednje vreme da pratim one sadrzaje koji su vezani za bilo sta sto ovi mafijasi iz vlasti i njihovi prilepci izjavljuju ili rade. Ne samo sto je ta prica jos od devedesetih bila cisto zlo, sada je jos uvek cisto zlo ali i njeni promoteri su gluplji i pokvareniji nego sto su ikada bili. Dakle, eticki, estetski, teleoloski, kako god okrenes, u pitanju je nesto sto treba izbegavati po svaku cenu i u svrhu sopstvenog mentalnog zdravlja. Ja vise ne mogu duze od 30 sekundi da to slusam a da potpuno ne podivljam i upropastim sebi dan, stoga gledam da ignorisem koliko god mogu.

• +1 1
Posted

Kako nisu svi poceli da se smeju kad su culi pitanje - Kome smeta jaka Srbija? Jaka Srbija jbt sunce pa hahahaahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahahah

• 2 weeks later...
Posted
3 hours ago, cedo said:

jebem vam majku kad i vi cekate sta ce vucic da kaze

Sad im je direktorka neka bivša voditeljka sa KCN-a, nema tu B od B92