October 13, 20195 yr +1 za naslovi.net još se lepo registruješ pa sam podesiš izvore koje želiš i oblasti koje te zanimaju i uživancija
October 13, 20195 yr 1 hour ago, Max Morlock said: Odjebo sam ih pre godinu ipo dana konačno, mislim da sam i zakasnio... Bili su mi homepage otkad je Interneta. Za vesti držim samo N1 i danas, ali sam shvatio i da je život bez non stop čitanja vesti zapravo super. Sent from my SM-N950F using no brains +1 za bold..
October 14, 20195 yr 3 minutes ago, Ayatollah said: Nivo na kome su trenutno vesti na B92 portalu je ispod nivoa Kurira i Espresa. Jepse i đe me natjera da to otvorim nakon sigurno nekoliko godina. Prve dvije vijesti - Analiza Nacionalne analgarde o slučaju Krušik (nije uzbunjivanje nego špijunaža) i "Molba oca bolesnog djeteta da opozicija ne ometa promociju Vesićeve knjige". Srećom nikad nisam nešto bio emotivno vezan za njih, ali kapiram i ljude koji na ovo sve u vezi sa deves'dvojkom doživljavaju panični napad.
October 24, 20195 yr Krece NBA od ovog vikenda. Sad jos da kvalitet slike bude ko za ABA ligu pa kad pukne nostalgija na :
October 25, 20195 yr B92 anketa Quote Da li leteći tanjiri posećuju našu planetu? Da (836 glasova) Ne (336 glasova) Broj glasova: 1,172
October 25, 20195 yr Pre ankete je išla vest: "Američka mornarica potvrdila je autentičnost tri video snimka snimljena sa njihovih aviona koji prikazuju neidentifikovane leteće objekte".
November 24, 20195 yr jel bi onda opet bili u rodu sa crnom gorom, ili se ne broji pomerite se s mesta svejedno!sent from bubamoto
November 24, 20195 yr ovo su smislili da predsednika dovedu do ludila pogrešnim kajronima, pa da ponovo dobije infarkt i da umre. atentat sa odloženim dejstvom!
November 24, 20195 yr 7 minutes ago, gospa buba said: jel bi onda opet bili u rodu sa crnom gorom, ili se ne broji pomerite se s mesta svejedno! sent from bubamoto već jesmo, preko tanje